Háború! Kedden jelenti be Toroczkai a döntését | Videó

Jövő keddig dönti el Toroczkai László, hogy tag marad-e a Jobbikban – a politikus ezt a Reggeli járat Peron rovatában jelentette be. Toroczkai László Dúró Dórával együtt indult a Jobbik vezetéséért, végül múlt héten, szoros versenyben maradt alul Sneider Tamással szemben a Jobbik tisztújító kongresszusán. A jobbikos politikus ezután lemondott az alelnöki tisztségéről. Toroczkai László a tisztújítás után azt mondta: csalódott, mert szerinte nem voltak egyenlőek a feltételek és nem tudta eljuttatni a tagsághoz a programját.

„Kedden fogok erről tartani egy sajtótájékoztatót, akkor ezt most itt jelentem be legelőször, fogok tartani egy sajtótájékoztatót, és keddig várom, hogy kapok-e választ a levelemre Sneider Tamástól. Azért valamilyen határidőt kell szabnom, hogy akarnak-e velem beszélni, vagy nem” – mondta.

 

A bejelentés:

Toroczkai László a Jobbik alelnökeként a párt legfőbb döntéshozó testületének volt a tagja, ezért mindenbe belelátott – Gyöngyösi Márton szerint. A párt frakcióvezetője azt mondta, abban bízik, hogy az ellentéteket sikerül rendezni, és a párt nem szakad ketté.

„A Jobbik elnöksége a legfőbb döntéshozó szerv. Hetente ülésezik és a legtöbb, legfontosabb kérdés alapvetően ott dől el. Nem tudom azt mire vélni hogy valaki, aki két éven keresztül ebben a legfőbb döntéshozó szervben kongresszus által megválasztott tag, azt mondja, vagy azt a látszatot próbálja kelteni, hogy ő nem volt a párt belügyeibe kellőképpen bevonva.”

Hír TV

Check Also

Ismét matrica háborúba kezdtek a momentumos hazaárulók – Videó

Mint az ovisok… A brüsszelista momentumosok elkezdtek ragasztgatni a fővárosban. “Városainkat pedig sosem látott kihívások …