Vadhajtások

Elárulták a radikalizmust – A feloszlatott székesfehérvári szervezet összes tagja kilépett a Jobbikból

“Nem kívánunk a balliberális pártvezetőkkel, pillanatpolitikusokkal egy zászló alatt tüntetgetni. Nem kívánunk liberálisokkal árpádsávos zászlóval vegyített szivárványozást.”

„A Jobbik Magyarországért Mozgalom április 28-án feloszlatott székesfehérvári alapszervezetének összes tagja kilépett a Jobbikból. Az alábbi indoklással: Az elmúlt években az eredetileg értékelvű, keresztény, konzervatív, módszereiben radikális párt – Alapító Nyilatkozatban is lefektetett – irányvonalai eltűntek. Egyre inkább úgy tűnik, a Jobbik, már nem a nemzeti értékek megmentése mellett foglal állást. Nem azt az irányt követi, amiben mi, valódi jobbító szándékkal fellépő jobbikosok hiszünk. 

Fehérváron nem azt az értékösszemosó valamit kívánjuk követni, amit jelenleg Önök képviselnek, amivé a Jobbikot tették. Nem kívánunk Önökkel dolgozni. 

Nem kívánunk a balliberális pártvezetőkkel, pillanatpolitikusokkal egy zászló alatt tüntetgetni.

Nem kívánunk liberálisokkal árpádsávos zászlóval vegyített szivárványozást.

Nem kívánunk „europerek” látszatszimpátiájáért kézen fogva alföldirobikázni, meg a megmaradt magyar értékeket züllesztő múmiákkal hellerezni.

Legfőképpen pedig nem kívánunk mindenkit hülyének nézve vigyorogva beállni a nemzetárulók közé a legrosszabbiknak, Parlamentből a jó szándékú embereket hitegetve, hogy „jobbikak” vagyunk, jobbak, mint a legalább pózból nemzetinek látszó, és néha 1-1 dologban nemzet mellett cselekvő kormánypártok emberei.

Sajnos ez már nem a jobbik. Mert itt már hatalmon kívül is paktumozások, taktikázások folynak, – ahogy azt a választás alatt például fehérvári jelöltjeiknél saját szemünkkel is láthattuk. Értékválságról beszélve, elhitetve jóindulatú Magyarországot féltő emberekkel a kívülről sugallt fals nemzetellenes tematizációkat, hogy ne vegyük észre, ami ellen korábban harcoltunk, olyan lett maga a párt, hogy a nemzet értékválságának elmélyítője a Jobbik maga lesz. Egy SZDSZ új köntösben, új csomagolással, okosabban átplasztikázva, hogy újra hinni lehessen a rombolóknak. E felé tart szép lassan az a párt, amit lelkes emberekkel építettünk.

Nem értünk egyet a belső szervezeti felépítéssel sem, a nevében még mozgalomként, a gyakorlatban multinacionális vállalatként működő, mindent egy vízfejből irányítani kívánó rendszerrel. Nem értünk egyet a sztárfizetésű tanácsadókra lecserélt szakmai kabinetek ellaposításával sem.

Tehát részünkről ennyi a jelenlegi Jobbik. Nem látjuk lehetőségét ugyanis, hogy azok az emberek eltakarodjanak az Önök háta mögül, akik a párt értékeit elárulták, lezüllesztették, akik olyan tanácsokkal látták el Önöket, vezetőket, amik nem azt az irányt képviselik, amiben mi, keresztény nemzeti radikálisok hiszünk.

Mi helyben a nemzet felemeléséért és nem annak lerombolásáért, a nemzet szakrális fővárosáért, Székesfehérvárért dolgoztunk, és a jövőben is azért fogunk dolgozni. Ebben Önök Pestről hátráltatnak bennünket. Ezentúl is mi itt együtt, civil szervezetbe tömörülve dolgozunk tovább.

Sajnáljuk azt a sok, hozzánk hasonló, a pártvezetésben, irányvonalban csalódott tagtársat, akik szintén úgy érzik, elárulták őket. Önök elárulták a nemzeti radikalizmust, elárulták és lélektelenítették azt az alulról építkező mozgalmat, melyet azért hoztunk létre, a valódi jobbikos tagság, hogy a nemzetet felemeljük. Sajnáljuk, hogy tönkretették nemzeti mozgalmunkat. És azt is sajnáljuk, hogy ezzel a kilépési döntéssel ilyen sokáig vártunk, bízva abban, hogy a józan ész és hazaszeretet felülkerekedhet az idegen érdekeken és visszatérhet a párt a nemzetépítő útjára. Megértettük, ez nem fog bekövetkezni.”

Mandiner.hu