2024. április 26. - Ervin
EUR : 392.92
USD : 366.32
Időjárás ikon15°

A magyar rendőrség ismét a deviánsokat védte

Budaházy Gyuri és társai az egyik bejelentett tüntetésről a másikra tartottak, közben rendőri egységek követték őket, majd hirtelen Gyurit megállították, és intézkedés alá vonták.

A "rendőrök" ezután körülvették a hazafiakat, majd egy kis idő után megszületett az a döntés, hogy mindenkit igazoltatnak, felírják a nevüket, és csak utána engedik el őket. Amikor ennek vége lett, a normalitáspártiakat továbbra is "rendőri" egységek követték.

Az időhúzás miatt egyébként nem sikerült átérniük a másik bejelentett helyszínre, így a rendőrök sikeresen akadályozták meg a hazafiak tüntetését.

Közben a kereszténygyalázó, család és normalitás-ellenes csürhe tombolhatott... Mutassunk fel egy sárga lapot a Fidesz kormánynak...

Az alábbi videón pedig az látható, ahogy a zsaruk eltávolítanak egy maroknyi vármegyés hazafit, akik elegen voltak ahhoz, hogy - kormányzati fellépés híján - megállítsák a hömpölygő fertőt.

Romantikus Erőszak koncert a Park nevű liberális szórakozóhely mellett, ahol az AIDS-es szakállas "nő" kornyikált. A hazafiak szivárványos zászlót égettek:

Forrás: Kuruc.info

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató