2024. április 27. - Zita
EUR : 392.92
USD : 366.32
Időjárás ikon15°

Kamu, hogy a rendőrök megverték az anarchista tüntetőt

A képen éppen egy anarchista fiatalt láthatunk, aki még egy percet nem dolgozott, de ő úgy gondolta, feltételezhetően nem teljesen tiszta állapotban kimegy egy jót randalírozni. Ez odáig fajult, hogy a gördeszkájával nekiállt rendőrautókat rongálni, amit be is vallott.Természetesen neki sincs fogalma arról, miért viselkedik csőcselék módjára, ahogy a legtöbb tüntető és rongáló embernek sincs. Csak jó poén kimenni hülyéskedni, és játszani az arcukat. Nem látunk a tüntetésen szomorú vagy mérges embereket. Mindegyik kezében alkohol van vagy cigi, és vidáman nevetgélnek. Mellesleg, azért tüntetnek hajnalig, mert másnap meló, mi? Dehogy. Ezek nem dolgoznak. A 444 közzétette az állítólagos verés utáni hangfelvételt: [embed]https://www.youtube.com/watch?v=yjYt472DEaA[/embed] Több baloldali hírportál is tényként kezeli, hogy a rendőrök hasba vágták és fojtogatták a hazudozó hülye gyereket.

Mit történt pontosan?

A rongáló srácot a videó képén látható módon szakszerűen elfogták, megbilincselték és a kisbuszba rakták. Aki nem hiszi, van felvétel: [embed]http://https://www.youtube.com/watch?v=sbHoz9tN-kc[/embed] Azután az elkövető készített hangfelvételt, amely már a kisbuszban kezdődik. Sunyin próbálja a rendőrök számát lejegyzetelni, ahelyett, hogy megkérné a rendőröket, hogy mondják meg az azonosító számukat.A rendőr számon kéri, hogy mégis miért próbálja lelesni sunyi, aljas módon a számot, hogy később panaszt tehessen.
"Bántottunk? Ki bántott?"
A rendőr értetlenül kérdezi, hogy mégis ki bántotta, hisz a videófelvételen nyoma sincs bántalmazásnak. Ráadásul, mire számított? Simogatásra, azok után, hogy rendőrautót rongál az okostojás úgy, hogy nem messze állnak tőle a rendőrök?Ezután a rendőr megkéri, hogy szálljon ki az autóból, és mutassa meg, melyik kollégája bántotta. Az egyikük oda is áll, hogy ő fogta el az elkövetőt, és megkérdezte, mi a problémája.
"Rám zárta az ajtót, fojtogatott"
Természetesen nem látott senki, semmi ilyesmit. Ezt szóvá is teszik a hangfelvételen. Tehát, az ifjú anarchista direkt a hangfelvétel miatt állít hazugságot, amire a rendőrök be is pöccennek, és ez elég jól hallható. Természetesen meg kell érteni a rendőröket is, és pontosan azért, mert higgadtak voltak végig a tüntetőkkel szemben. Az, amit egy rendőrnek ki kellett állnia a napokban, az embert próbáló. Próbálj meg te higgadt maradni, miután szarrá dobálnak szeméttel, üveggel, lökdösnek, az arcodba ordítanak fröcsögve, hogy "náci, fasiszta, szar rendőr". Próbáld ki, milyen, amikor ezt éled meg 5-6 órán át. Ha higgadt maradsz, barátom, akkor emberfeletti képességekkel rendelkezel.A rendőr is ember, érzésekkel, véges türelemmel. Amikor a kis taknyok órákon keresztül randalíroznak, és a tüntetést elviszik a káosz irányába, akkor az a minimum, hogy bevágják a mikrobusz hátuljába, és beviszik 24 órára. Ez a minimum!írta: Vad Bandi - vadhajtasok.hu   
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató