2024. április 26. - Ervin
EUR : 392.92
USD : 366.32
Időjárás ikon15°

Azok olvastatnának be petíciót a köztévében, akik 2006-ban ugyanezért közénk lövettek

Vasárnap délután ismét tüntetnek a túlóratörvény ellen a balliberális pártok, vagyis a Jobbik, a DK, az LMP, az MSZP, a Párbeszéd, illetve a SZOT-utódok 2013-as egyesülése nyomán létrejövő Magyar Szakszervezeti Szövetség.A tiltakozók a Hősök terén gyülekeztek, majd az Andrássy úton át az Oktogonra indultak. Ott ráfordultak a Teréz körútra, majd a Nyugati pályaudvar érintésével a Kossuth tér előtti Alkotmány utcába érkeztek, ahol felváltva semmitmondó és tömeghergelő beszédek hangoztak el. Ezután a tüntetők az Országház elé vonultak a "szokásos" céltalan rendőrprovokáláshoz, majd úgy döntöttek, sétálnak egyet a csípős hidegben: a Margit híd után az MTVA-székház felé vették az irányt. Megérkezvén a székházhoz, a tüntetők között lévő parlamenti képviselőket beengedték az épületbe.Az alábbi 5 pontot akarják beolvastatni a televízióban:
Követelik a túlóratörvény azonnali visszavonását; a rendőri túlórák csökkentését; az "igazságszolgáltatás függetlenségének" visszaállítását; a csatlakozást az európai ügyészséghez; a közmédia függetlenségét.
Az épületen belüli eseményekről Szél Bernadett közvetített, jobbikos "nemzeti ellenálló urakkal", és a 2006-os szemkilövető frakciótagjaival karöltve...Forrás: Kuruc.info
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató