Vadhajtások

Rommá hógolyózták a szerb szurkolók a játékvezetőt

Fergeteges hógolyótámadás érte a Partizan Beograd-Mačva Šabac szerb bajnoki mérkőzés partjelzőjét, aki a pályára futva tudott csak elmenekülni a zárótűzszerűen záporozó hólövedékek elől – írja a rác Index.

Egyáltalán nem ritka esemény a téli meccseken, hogy futballszurkolók brahiból vagy büntetésből hógolyóval támadjanak a közreműködőkre. A legnagyobb veszélyben persze a partjelzők vannak, akik elhelyezkedésükből fakadóan tökéletes célpontot jelentenek, emellett pedig gyakran kénytelenek olyan helyzetekben állást foglalni, amik egyszerre kritikusak és roppant nehezen eldönthetők.

A szombati Partizan-Mačva Šabac (0-0) meccs egyik partjelzője is ennek a hagyománynak esett áldozatul, amikor a lefújás előtt pár perccel egy akciót követve befutott a hazai szektor elé.

A szurkolók támadását valószínűleg az a piros lap magyarázza, amit az egyik belgrádi játékos kapott a meccs 45. percében, illetve a 0-0-s eredmény sejttette unalom.

A másodpercenként elengedett hógolyók mennyiségéből mindenesetre erősen gyanús, hogy előtte az egész második félidőben nagyiparban gyártották őket a lelátón a bosszúra készülve.

RSS
Twitter
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial