2024. április 27. - Zita
EUR : 392.91
USD : 365.8
Időjárás ikon19°

A legkönnyebb munkát végezhetik a börtönben Marian Cozma gyilkosai

Míg a halálra késelt kézilabdázó szülei tönkremennek, a gyilkosai kellemes munkával üthetik el börtönperceiket,- adja hírül a 888.hu.
A Bors számolt be arról, hogy Marian Cozma jelenleg is börtönben ülő gyilkosai a rács mögött végezhető munkák legjobbját, az ételosztást végezhetik, miközben a tíz éve szíven szúrt kézilabdázó szülei tönkrementek. Emlékezetes, pénteken volt tíz éve, hogy meggyilkolták a román kézilabdázót az egyik veszprémi szórakozóhelyen.
A kézilabdázót szíven szúró Raffael Sándor és társa, Németh Győző kiváltságos helyzetben van a Sopronkőhidai Fegyházban. Étel­osztóként dolgoznak. Ez a rabok között népszerű munkakör, nem megterhelő, és valamilyen szinten némi mozgásteret is kínál"
– közölte a lappal az egyik nemrég onnan szabadult rab, aki szerint egy kocsin tolják az ételtartályt, és csajkákba mérik ki a fejadagot, mindezt egy fegyőr kíséretében. Így aztán arra nincs lehetőségük, hogy trükközzenek az ennivalóval, esetleg a számukra ellenszenves rabtársaknak kevesebbet adjanak.
Mint ismert, az ítélethirdetéskor a bíróság kártérítésként több mint 200 millió forintot ítélt meg a családnak, akik ebből a mai napig egy fillért sem kaptak.
Forrás: 888.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató