2024. április 26. - Ervin
EUR : 392.92
USD : 366.32
Időjárás ikon15°

Kurv@ erős videó: Bangóné akasztaná Orbán Viktort

Az országgyűlési képviselő először a rendőröknek üzent. Közölte velük, hogy a jelenlegi hatalom nem fizeti ki nekik a túlóráikat, de ők eltörlik majd a „gyalázatos” rabszolgatörvényt. Itt ismételgette a szokásos hazug butaságokat. Illetve, még azt is megkérdezte, hogy hogyan kell gyereket csinálni...

Egyébként is tele volt a beszéde idióta színvonalú populizmussal. Úgy beszélt ez a szerencsétlen nő, mintha ő maga fizikai munkát végezne, nap mint nap reggel hatra járna be hajnalban dolgozni. Az igaz, hogy ezt minden politikusnak, tehát ellenzékinek is elmondhatná és természetesen őt magát is érinti. Persze nem mintha ezt nem tudná, de a kommunista bolsevik propagandába simán belefér.

A rendőrök után Orbánnak is üzent:

 „Viktor, a te négy kereked már régen nincs ki.”

A képviselőnő elmondta, hogy Orbán Viktor már csak a talpnyalóinak értékel évet, miközben a nép az utcán van, és tüntet. A miniszterelnök nem mer a nép szemébe nézni, inkább elbújik fekete kordonok mögé – tette hozzá.

A továbbiakban arról beszélt az MSZP-s politikus, hogy a Fidesz decemberben olyan törvényt fogadott el, ami lehetővé teszi Magyarországon a rabszolgamunkát. Bangóné ezután megkérdezte a tömegben állókat, hogy ők mikor láttak utoljára fideszes képviselőt dolgozni. Szerinte már kufircolni sincs ideje a magyarnak, pláne azt se tudja, hogyan kell...

"mikor csináljon a hazának gyereket és hogyan?"

A képviselő azt is mondta, hogy azért beszélt többet az ellenzékről Orbán az évértékelőjében, mert fél.

„A kapitalisták azok, akik eladják nekünk azt a kötelet, amire majd felakasztjuk őket.”

– zárta beszédét Lenin-idézettel Bangóné.

Való igaz, hogy Orbán Viktor is használta ezt az idézetet Lenintől, azonban ő személytelenül a külföldi multi cégekkel kapcsolatban használta, akik az ország stratégiai ágazatát igyekeznek felvásárolni és nem üzent nekik, hanem arról beszélt, ez az idézet jut eszébe róluk.

Azonban Bangóné, egyértelműen mint Orbán Viktornak személyesen szánt üzenetként olvasta fel. Az alábbi videóban 5:40 után hangzik el:

https://youtu.be/KOudDnf_lss

De ha már elmebetegekkel foglalkozunk, érdemes belehallgatni a pszichopata Jobbikos Jakab Péter alternatív valóságról szóló agymenésébe is:

https://youtu.be/QOxbPhm_0S4

Forrás: Vilagfigyelo

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató