Vadhajtások

Letargiában van a cicafiú: „Emeljétek fel a seg*eteket, mert még internet sem lesz”

Az ellenzék DK-s vezére trágárkodva szidta a tüntetőket a tegnapi kudarc után.

„Mert addig, amíg online közvetítéseket nézve süppedtek bele a fotelbe, itt megmondom mi lesz: ló*asz” – ezekkel a szavakkal értékelte a tegnapi ellenzéki tüntetéseket Hommonay Gergely, az ellenzék nőstény macskája nevében beszélő vezére. Posztjában az ellenzéki szimpatizánsokat tette felelőssé az újabb kudarcért, meglátása szerint azért jött az újabb fiaskó, mert nem emelték fel „a nagy valagukat”, hanem inkább online közvetítéseken keresztül követték az eseményeket.

Tegnap hírt adtunk róla, hogy az előzetes ellenzéki várakozások ellenére minden eddiginél kevesebben tüntettek Budapesten.

A mai tüntetés kiütötte az ellenzéket mint plázababát a pálinka | Kudarcba fulladt

Az Orbán Viktor évértékelőjére időzített összellenzéki megmozdulás pillanatok alatt kudarcba fulladt: mindössze alig négyszáz ember tartott az ellenzéki politikusokkal a Várba, a Lánchíd elfoglalásánál meg egész egyszerűen elfogytak az emberek. Nem csoda, hogy nem mindenki fogadta jól az újabb fiaskót.

A macskás vezér szerint ló*asz lesz itt, ha így megy tovább

Emeljétek fel a seg*eteket, mert még internet sem lesz”

– ezzel a felütéssel értékelte a vasárnapi történéseket Hommonay Gergely.

A nőstény macskája nevében beszélő aktivista közösségi oldalán hosszasan kritizálta az ellenzéki szimpatizánsok inaktivitását, nem egyszer trágár kifejezésekkel megspékelve. Kifogásolta, hogy amíg Brüsszelben több tízezren vonultak utcára, addig „Magyarországon az emberek leszarnak mindent”. Szerinte a magyar kormány rosszul teljesít, ennek ellenére csupán „pár ezer” ellenzéki ment el a tegnapi megmozdulásra. Állítása szerint ennél sokkal többen lennének, csakhogy az ellenzékiek egy része inkább Facebookon kommenteli az eseményeket, és „nem emeli fel a nagy valagát”.

A többieknek még van pofája a mérce közvetítésére beírkálni, hogy VELETEK VAGYUNK.

– írta felháborodottan az ellenzéki szimpatizánsok tarthatatlan hozzáállásáról, majd ezt követően egy javaslatot is megfogalmazott:

namost, nem az online közvetítéseket kellene nézni, meg bekommentálni, hogy „mocskos Fidesz”, hanem felemelni a nagy valagatokat, és kimenni az utcára.

Ezután azt is vázolta, ilyen teljesítmény után mi várható az ellenzék számára:

Mert addig, amíg online közvetítéseket nézve süppedtek bele a fotelbe, itt megmondom mi lesz: lóf*sz.

Forrás: Origo

RSS
Twitter
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial