2024. április 26. - Ervin
EUR : 392.92
USD : 366.32
Időjárás ikon15°

Dánia: akadályozta a muszlim gyermekházasságokat, most meghurcolják a minisztert

Rendkívüli parlamenti meghallgatásra rendelték be a sorosista ellenzéki pártok a dán bevándorlási és integrációs minisztert, miután napvilágra került egy email, amiben szerepel egy irányelv, miszerint a migráns „házaspárok" 18 évnél fiatalabb tagjait el kell választani a felnőttektől.

Az összes ellenzéki párt szeretné kikérdezni Inger Støjberg tárcavezetőt egy 2016-os levelezés miatt, aminek útmutatásait később a gyakorlatban is alkalmazták, de később törvénytelennek minősítették, a nemzetközi és a dán jog szerint ugyanis minden esetet külön kellene elbírálni.

[caption id="attachment_17371" align="aligncenter" width="660"] Inger Støjberg[/caption]
Az ellenzéki pártok között olyan sokatmondó baloldali formációk vannak, mint például a Szociáldemokraták, a posztkommunista Piros-Zöld Szövetség, a Szociálliberális Párt és a Szocialista Néppárt.

Egész pontosan arról van szó, hogy egy három éves email szerint a minisztérium kiadni készült egy sajtóközleményt a fenti direktívával, és Henrik Grunnet, a Bevándorlási Szolgálat vezetője erre írt egy válaszlevelet, amiben megerősítette, hogy azt tanácsolták nekik, hogy a fiatalkorú házastársakat különítsék el a felnőttektől, kivétel nélkül. Mint írta, „a minisztériumi találkozáson nem maradt kétség [a miniszter] álláspontját illetően, tekintet nélkül az ENSZ Gyermekek jogairól szóló egyezményére."

A levél tárgya egyébként az volt: Re: Støjberg: A gyerekfeleségek nem élhetnek a házastársukkal. Tehát magyarán, a szélsőséges bevándorláspártiak most azért hurcolnák meg egy Soros-szeánszon a minisztert,

mert szeretett volna véget venni annak az abszurd és pedofil gyakorlatnak, amiben gyermekkorú kislányoknak kell együtt élniük érett, középkorú, sőt akár időskorú férfiakkal.

Az ember azt hinné, hogy a mélysorosistáknak nincs már lejjebb, de aztán mindig elő tudnak rukkolni valami újjal.

A muszlimok között ez teljesen rendben van

Az iszlámban ezek a „házasságok" meglehetősen gyakoriak, az Európába érkezett milliónyi illegális bevándorló pedig hozta magával a „hagyományait". Olyannyira, hogy két éve, a migrációs válság csúcsán a németeknek külön is be kellett tiltania a gyerekházasságokat. Továbbá automatikusan érvénytelenné vált valamennyi külföldön létrejött házasság, ha 16 év alatti emberrel kötötték. A 16 és 18 éves kor között külföldön kötött házasságok esetében pedig immár a családjogi bíróság dönt.

Az is tavaly nyáron derült ki, hogy például a Berlinben élő szír migránsok egyharmadának több neje van, ezek egy része kiskorú.

Franciaországban pedig 16-20 ezer „családban" összesen kétszázezer ember él  ilyen kapcsolatban. Szinte kizárólagosan Közép- és Észak-Afrikából érkezett muszlim migránsok tartoznak ebbe a csoportba. Az integrálódás, az európai erkölcsök és normák átvétele tehát napirenden sincs a bevándorlóknál.

A legfrissebb fejlemények pedig tovább hergelik a jóérzésű európaiakat, ugyanis az ártatlan gyerekeket még ennél is jobban kihasználják:

pár hete hoztak ítéletet Franciaországban egy olyan perben, amiben egy illegális bevándorló kvázi gyerekekkel kereskedett.

Egy évek óta bujkáló migráns ugyanis 4 ezer euróért a nevére vette egy kiszolgáltatott anya gyerekét, hogy így kapjon állampolgárságot. Persze, amint ráíratták a gyereket, azonnal lelépett.

Mindazonáltal nem egy egyedi esetről van szó, már korábban is feltűnt a hatóságoknak, hogy egész hálózatok, közvetítőkön keresztül szervezik az egyébként kiszolgáltatott és valóban nehéz körülmények között élő, francia állampolgárságú (általában egyedülálló) anyák gyerekeinek ilyen módon történő „kiárusítását", azaz egy papír nélküli migráns néhány ezer euróért a nevére veheti a gyereket, és ennek köszönhetően megkapja a francia állampolgárságot.

Forrás: Origo
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató