2024. április 26. - Ervin
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Gój Motorosok Egyesülete: Európa 24. órájában van!

Mészáros Imre üzent:

Nem tudom, hogy hányszor fogom még leírni! Európa 24. órájában van!

Európa 20-30 éven belül nem az lesz, amit még az én generációm ismert.Tény, hogy mi fehérek nem kellő mértékben szaporodunk, minimum 2,2 születési rátát kellene elérnünk. Ezzel szemben, főleg a muszlimok a statisztikai adatok szerint 8-nál járnak.

A nyugati európai államok jelenlegi politikusai osztják Soros György elképzelését, miszerint a korlátlan nyitott társadalmakat kell létrehozni Európában. Ugye ismert, hogy a muszlim térhódításokat Európa visszaverte. Most pedig minden harc árán át akarjuk adni Európát a muszlimoknak? Vajon belegondoltak, hogy a muszlim többség mit fog kezdeni a cigányokkal és a zsidókkal, nem is beszélve rólunk!

Következtetésképpen most május 26-án mi is tehetünk ennek a katasztrófának a megállításáért, bár szerintem ez már túl késő. 2015-ben azt írtam, hogy Európa megtelt! Nem kérdés számomra, hogy gyerekeink és unokáink jövője érdekében meg kell őriznünk hazánkat a keresztény kultúrának, remélve, hogy nem maradunk egyedül Európában.

Félreértés ne essék, nem azt mondom, hogy minden muszlimot ki kell tiltani Európából, de azt határozottan állítom, hogy nem lehet megengedni, hogy többségbe kerüljenek. Mert ha ez megtörténik, ott átalakul az a nemzet és bizony muszlim ország lesz 20-30 éven belül! Továbbá ezen muszlim országok, hogyan fognak megbirkózni a növekvő népességükkel? Irtani fogják a kisebbségüket?

Netán további hódítást terveznek azokkal a nemzetállamokkal szemben, akik még megmaradtak keresztényeknek? A háborúra is fel kell készülnünk!

Nekünk az a legfontosabb küldetésünk, hogy gyermekeket hozzunk létre, és azokat a politikusokat kell gőzerővel támogatni, akik bevándorlás ellenesek!

Ugye világos ezek után, hogy 2019. május 26-án a Fidesz-KDNP listájára kell szavaznunk, bízva a többi európai polgárban, hogy többségbe tudnak kerülni mindazon politikusok, akik már látják ezt az óriási veszélyt!

Mészáros Imre

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató