Vadhajtások

“A multikulti hibája, hogy Németországban létrejöhettek a no-go zónák”

Ralph Ghadban, a németországi iszlamizációt és migrációt kutató szakember szerint a multikulti ideológia hibája, hogy a német főváros egyes részeit arab bandák uralják és emiatt a hibás ideológia miatt jöhettek létre a no-go zónák.

Ralph Ghadban egy hosszú interjúban értekezett arról, mekkora probléma, hogy Berlinben arabokból álló utcai bandák jöhettek létre, amelyek sok helyen már át is vették a hatalmat, no-go zónákat hoztak létre.

Ez a multikulturalizmus hibája”

– szögezte le a kutató, aki szerint a Kottbusser Tor, a Tiergarten és Neukölln mára rendkívül veszélyes lett.

A libanoni születésű szakértő elmondta, hogy ezekben a negyedekben gyakran a rendőröket is megtámadják a bandák, a rendőrnőket pedig rendszeresen inzultálják. 

A hatóság emberei rengeteg panaszt nyújtottak már be amiatt, hogy az utcákat uraló arab bandák olyanokat mondanak nekik, mint a “tudjuk, hol laksz” vagy a “tudjuk, merre jár a gyereked iskolába”. A migrációkutató elmondta, hogy évtizedek óta jelen vannak Németországban az arabokból álló klánok és erről a multikulturalizmus tehet, hiszen ez lehetővé tette számukra, hogy megerősödjenek és olyan hatalomhoz jussanak, mint ami ma a kezükben van.

Amikor a klánokról beszélünk, elsősorban a mhallamiyei kurd csoportra gondolunk. Ők a ’70-es évek közepén jöttek Németországba Libanonból”

– mondta a szakértő, aki szerint az általuk vezetett csoportok másképp működnek, mint a többi alvilági banda, ugyanis rendkívül összetartóak, nagyon erősek a rokoni szálak, főbenjáró bűn egymást beköpni, így nagyon nehéz dolga van a bíróságoknak, ha be akarnak valamit bizonyítani, ugyanis ezek a bandatagok soha nem fognak vallani.

A bíróságon mindenki csendben van, egy szót sem szólnak”

– mesélte Ghadban.

Forrás: 888.hu

Kapcsolódó:

AfD: Németországot áthatja az iszlamizáció

RSS
Twitter
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial