2024. április 26. - Ervin
EUR : 392.92
USD : 366.32
Időjárás ikon15°

Channel 4 riporter a Brexit melletti tüntetés után: "Ennyi fehér embert nem láttam még!"

A brit Channel 4 vasmacskáját, Jon Snow-t kicsontozzák a nézők a tegnapi, élő adásban kiböfögött kis mondókája miatt!https://www.youtube.com/watch?v=BRiTO9Gfj20 (Most, hogy majd letilthatnak bármilyen nacionalista meg "náci" tartalmat a Facebookon, igen gyorsan kinőtt a csipájuk ezeknek a liberális riportereknek, most nagyon menő lett beleállni a fehér és keresztény emberekbe - a szerk.)Szóval a 71 éves Mr Snow élő adásban jelentkezett tegnap este a Brexit melletti tüntetésről, ahol ez az aranyos kis mondat hagyta el száját:
“Még soha nem láttam ennyi fehér embert egy helyen”
Snow aközben beszélt a tüntetők bôrszínéről, mialatt képeket vágtak be a tüntetésről. Kora este a tüntetők összecsaptak a rendűrökkel, 5 embert letartóztattak.
“Ezeket a képsorokat a közelben készítettük”
-tette hozzá Snow.Idézi a műsorvezetőt a The Sun cikke:"A rendőrök felvették a védőfelszerelésüket és rendőrkutyákkal járőröznek. A hangulat megváltozott estére” “Nagyon különleges nap ez a mai... A nap ami soha nem látott...Soha nem láttam még ennyi fehér embert egy helyen” “Nagyon különleges nap ez a mai. Emberek mindenhol, tömegek mindenhol...”  Ezek után a nézők kritizálták Snow-t. Néhány komment a TV Facebook oldaláról:“Hülye komment” “Gyenge újságírás, nagyon gyenge” “Szó szerint becsmérled azokat a bőrszínük miatt, akikkel nem értesz egyet” “Hihetetlen amit most hallottam! Snow új mélységekbe süllyedt”“Lépjél ki a camdeni buborékodból, és fehér embereket fogsz látni mindenhol”  A TV adót hivatalosan is megkeresték a komment miatt, válasz eddig nem érkezett.  Vad Ádám - Vadhajtasok.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató