Vadhajtások

Április 8.: Pontosan egy éve végeztük ki a Jobbikot | Köszönjük a bizalmat!

Napra pontosan, egy éve történt az ami az álmunk volt.

Kinyírni a Jobbikot!

Mindent egy lapra tettünk fel és nem álltunk be a sorba azokkal sem akik utólag arra hivatkoztak, hogy ezt a pártérdek így kívánja. Lófaszt! Amikor elárulnak nincsen semmiféle érdek. Nekünk nem volt, hát így lettünk mi jobboldalon az egyik leghitelesebb szereplője a mai politikának. Szóval feltettünk mindent egy lapra, fogalmunk nem volt hogyan fog alakulni, a kérdés csupán annyi volt: Ők vagy Mi.

 

Egy évvel ezelőtt a Vadhajtások csapata, rengeteg munkával, kreativitással, és magyar szívvel kivégezte Magyarország legbecstelenebb pártját a Lyobbikot. Eltelt egy év, sokan azok közül akik akkor minket gyaláztak, mocskoltak, köpködtek ránk ma már minket is olvasnak. Azóta minden kiderült, minden letisztult. Az árulók lassan de biztosan sorvadnak el. És mi örömmel nézzük ezt.

 

A választásról készített videónkat 1,9 milliós megtekintés után, törölte a Facebook. Szerencsére volt aki ezt feltöltötte akkor YouTube-ra, most ezt idéznénk fel, ezen a gyönyörű évfordulón.

A Lyobbik természetesen magával rántotta a szarházi ellenzéket, szőröstül-bőröstül, és kaptak olyan pofont, azóta a padlón vannak, akikbe örömmel rúgunk azóta is….

 

 

 

 

Vadhajtások – csúcsszerkesztősége

RSS
Twitter
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial