Vadhajtások

A pofátlanság határtalan: Miattuk menekültek el a magyarok, most Ferihegyen bohóckodnak

„Mi hazavárunk!”, „Hiányzol itthonról!” feliratú üdvözlőtáblákkal riogattak a tragikus kivándorlási hullám korábbi előidézői, az MSZP politikusai a Liszt Ferenc repülőtér érkezési terminálján: ők várták az ünnepekre hazatérő, külföldön dolgozó magyarokat.

Akik miatt elmenekültek a magyarok, most pofátlanul cirkuszolnak a reptéren

 

Tüttő Kata, az MSZP EP-képviselőjelöltje szerint ezzel akarták felhívni a figyelmet a kivándorlás okozta társadalmi problémákra és az MSZP-Párbeszéd közös európai programjára, amely megoldást jelentene a krízishelyzetre.

Torzsa Sándor, a Societas-Baloldali Ifjúsági Mozgalom elnöke, akit tegnap nagyon helyesen megharaptak elmondta, hogy eddig hatszázezer fiatal hagyta el az országot, bár azt nem említette, hogy pontosan a rohadt komcsi-ivadékok miatt hagyták el, és további kétszázötvenezer készül távozni Magyarországról, zokogta a veszett hazudozó.

Ehhez képest – mutatott rá – még egy államtitkár sincs a kormányban, aki a kivándorlási válsággal érdemben foglalkozna. Torzsa szerint, annak ellenére, hogy ma már minden hatodik magyar gyerek külföldön születik, addig a Fidesznek fontosabbak a harmadik országban élő keresztények, mint a kivándorolt magyar fiatalok sorsa.

(HVG nyomán)