2024. április 26. - Ervin
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

"Ők keresztények!" - Obama és Clinton bagatellizálja a srí lanka-i merényletet

Obama és H. Clinton is a Sri Lankán felrobbantott, lemészárolt 300 áldozatot "húsvétot ünneplőknek" nevezték szándékosan, hogy még a keresztény szót se kelljen kimondaniuk, holott egyértelműen keresztény templomok felrobbantásáról és keresztények elleni terrortámadásról van szó - írja az RT.com.

Számos kommentátor szerint nagyon rossz úton járnak, hogy ennyire nyílt kettős mércét alkalmaznak, hiszen ha muszlimokat vagy zsidókat ér támadás, azt azonnal nevén nevezik (lásd Christchurch), míg a 300 áldozatot követelő egyértelmű sri lankai 8 terrortámadásnál ki sem mondják, hogy keresztények elleni támadás, hanem "a húsvétot ünneplők és turisták"....

Míg az új-zélandi támadásnál Obama és Hillary Clinton is "a muszlim közösség elleni támadásként" ítélte el az esetet és azt írták "együtt gyászolunk a muszlim közösséggel"... Most csupán a "húsvétot ünneplők és turisták" elleni támadás történt!Paul Joseph Watson bejegyzése:
"Tekintettel arra, hogy a kereszténység a leggyakrabban üldözött vallási csoport a földön, és nagyságrendekkel több keresztényt megölnek az iszlamisták, mint fordítva, miért félnek a globális vezetők, hogy a "keresztény" szót is használják részvétükben?"
    Ugyanezt játssza Heiko Maas is, a német külügyminiszter. A kettősmérce ordít...  Avi Yemini a zsidó származású Ausztrál nacionalista is kimondja, hogy valami nem stimmel:
"ÉREZD A KÜLÖNBSÉGET!"
A helyzet most már mindenki számára egyértelmű, mire megy ki a játék!  

Fordítás: Vilaghelyzete Facebook oldal

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató