2024. április 26. - Ervin
EUR : 392.92
USD : 366.32
Időjárás ikon15°

Ezeknek egy hétfő esti beb@sz@s gyógyszerre is ,,forradalomnak” számít

A Mérce nevű szélsőliberális honlap tegnap közölte, hogy nem közvetítenek többet az ellenzéki tüntetésekről, mert:

A forradalmat nem fogják közvetíteni

Fetrengünk a röhögéstől.

A szerző, Schultz Nóra önmagát így jellemzi:

Baloldali, feminista, jelenleg szociológiát és politológiát tanul a Cambridge-i Egyetemen.

Cikkében azt fejtegeti, hogy a Mérce közvetítései

még inkább az online térbe terelte az Orbán-rendszerrel szembeni ellenállást.

Ellenállásnak nevezi 50 O1G-t firkáló, saját hányásában fetrengő rasztahajú hülyegyerek ordibálását. Maradjunk annyiban, hogy ez még csak tüntetésnek sem nevezhető, nem hogy ellenállásnak. A rendőri egységeknek szinte nem kellett beavatkozniuk december óta. Arról nem is beszélve, hogy ezek a megnyilvánulások fogják elhozni saját maguknak május végén a bukást.

Mostanra azonban ezek az élő közvetítések már nem számítanak újdonságnak, és széleskörű offline mozgalmi közeg híján csak élősködni tudnak az elszórt tüntetéseken, flashmobokon, kattintást és nézőket generálva a közvetítő oldalon, miközben magukon az eseményeken kevés a résztvevő.

Igen. Talán az O1G-nél valami jobbat kellene keresni, meg esetleg az ordenáré Blankát is le lehetne cserélni egy értelmesebbre. És akkor nem is szóltunk még Bangóné patkányozásáról és Ujhelyi Pista heti rendszerességgel megejtett hazaárulásáról és az legújabb kerítés bontásos idézetéről. Amíg hetente ilyen szerencsétlen politikusok osztják az észt, addig nagyon kényelmes a Fidesznek. Itt jegyezném meg, hogy ne is mondjon le Bangóné, építse csak a 3/4-et. Isten óvjon az ilyen hungarofób elemektől.

A rendszeresített, kiszámítható tüntetésközvetítés ezt a tudatállapotot erősíti bennünk.

Főhősnőnk megmondta a tutit. Ez nálunk is pont így van. :) Azért mentünk közéjük, mert imádják a vergődéseiket a VAD olvasók. Egyszerűen robbant az oldal megtekintése a decemberi roncs derbik óta. Mindig mentünk velük, csak sajnos elszáradt a buli, mint a kutyaszar. Egyre gyengébb mutatványok vannak, ezért inkább elkezdtünk külföldön keresni a bajt. 

Kibaszott unalmasak vagytok.

Nórika azonban tovább írja a hülyeséget, coelho-i magasságokba tör:

„Nehéz erős pártokat építeni akkor, amikor a politikából sportlátványosságot csinálnak” (Peter Mair)

Igen, ez a látványosság megvan nálatok is. Azt mondtátok, hogy összefog mindenki a diktátor ellen, és közben felszalámizzátok egymást. Mi lenne, ha rivalizálnátok egymással??? :) Ennek a sportlátványosságnak a legnagyobb vesztese lesz a csicska Jobbik. Elhitették a roncsokkal, hogy ők majd leváltják a Fideszt, oda is gyűltek a barmok, majd mikor látták, hogy nem fog történni semmi, már vissza is szaladtak a jól bevált MSZP-hez, meg a DK-hoz stb... A szélsőjobboldali szavazóik meg a Fideszt, vagy a Mi Hazánkot választották. Így lett a Sneider vezette Jobbik ma 5%-os. Mint egy jó sör.

Mi nem vagyunk politológusok, csak józan ésszel gondolkodunk, nekünk a haza számít elsősorban. Mi nem fogjuk a kormányt baszogatni addig, amíg a nemzeti érdekekért kiállnak. Ez a titka mindennek.

A választók egyre inkább úgy érezték, elég ha nézőként és nem pártok támogatóiként vagy aktív polgárként vesznek részt a politikában.

Erről már szóltam: Lásd Blanka. Nagyon meleg húzás volt. Tényleg egy ostoba 18 éves kislány akar lenni valamilyen pártnak az arca?

Kedves feminista Nóra! Hidd el nem a kamerákon múlik ez. Lépjetek egyet hátra és...

Fogadj el tőlem egy coelho-i idézetet:

Ilyen undorító ellenzék sehol a világon nincs!

Bede Zsolt - Vadhajtasok.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató