Kocsis Máté szétoltotta a roncsokat: Ezt a média-diktatúrás hőbörgésüket, jobb ha befejezik!

A Fidesz frakcióvezetője is felszólalt és demoralizálta a teljes ellenzéket.

Ezt a média-diktatúrás hőbörgésüket, jobb ha befejezik!

Kocsis Máté: Minden ellenzéki párt a képességének megfelelően reagált

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője elmondta, minden ellenzéki párt a képességének megfelelően reagált a Fidesz győzelmére. A politikus az úgynevezett kormánypárti médiafölényre azt mondta, hogy a legnagyobb kereskedelmi tévé és a legnagyobb internetes portál is az ellenzék szolgálatában állt. Kocsis Máté szólt arról is, hogy Gyurcsányék kormányzása alatt az ország teljesen elvesztette a gazdasági önrendelkezését. Mára Gyurcsány Ferenc és családja lett az ellenzék vezére – mondta Kocsis Máté.

“Gyurcsány átvette a hatalmat az ellenzéki térfélen”

Gyurcsány Ferenc visszavette a hatalmat az ellenzéki térfélen – mondta a Fidesz frakcióvezetője. Kocsis azt ajánlotta Gyurcsánynak, tanuljanak a választói akaratból. Bízik benne, hogy a magyar választók többsége által mondott irányvonal a DK számára is irányadó lesz.

 

Orbán Viktor: Az ellenzék nézzen a táblára

Orbán Viktor viszonválaszában közölte, jól láthatóan semmit sem tanult az ellenzék, a Fideszre dühösek, hogy nem rájuk szavaztak. A magyar emberek döntöttek, az ellenzék nézzen a táblára, és tartsa tiszteletben az emberek döntését – mondta Orbán Viktor.

Forrás: Origo nyomán

Check Also

Éjféli misék: van, ahol megtartják, van, ahol előtte regisztrálni kell

Több helyen elmarad december 24-én az éjféli mise, illetve 25-én az ünnepi istentisztelet, máshol regisztrációhoz …