2024. április 26. - Ervin
EUR : 392.92
USD : 366.32
Időjárás ikon15°

Kocsis Máté szétoltotta a roncsokat: Ezt a média-diktatúrás hőbörgésüket, jobb ha befejezik!

A Fidesz frakcióvezetője is felszólalt és demoralizálta a teljes ellenzéket.
Ezt a média-diktatúrás hőbörgésüket, jobb ha befejezik!
https://www.youtube.com/watch?v=lyGzFbvQ8nI

Kocsis Máté: Minden ellenzéki párt a képességének megfelelően reagált

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője elmondta, minden ellenzéki párt a képességének megfelelően reagált a Fidesz győzelmére. A politikus az úgynevezett kormánypárti médiafölényre azt mondta, hogy a legnagyobb kereskedelmi tévé és a legnagyobb internetes portál is az ellenzék szolgálatában állt. Kocsis Máté szólt arról is, hogy Gyurcsányék kormányzása alatt az ország teljesen elvesztette a gazdasági önrendelkezését. Mára Gyurcsány Ferenc és családja lett az ellenzék vezére - mondta Kocsis Máté.

"Gyurcsány átvette a hatalmat az ellenzéki térfélen"

Gyurcsány Ferenc visszavette a hatalmat az ellenzéki térfélen - mondta a Fidesz frakcióvezetője. Kocsis azt ajánlotta Gyurcsánynak, tanuljanak a választói akaratból. Bízik benne, hogy a magyar választók többsége által mondott irányvonal a DK számára is irányadó lesz.  

Orbán Viktor: Az ellenzék nézzen a táblára

Orbán Viktor viszonválaszában közölte, jól láthatóan semmit sem tanult az ellenzék, a Fideszre dühösek, hogy nem rájuk szavaztak. A magyar emberek döntöttek, az ellenzék nézzen a táblára, és tartsa tiszteletben az emberek döntését - mondta Orbán Viktor.Forrás: Origo nyomán
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató