2024. április 26. - Ervin
EUR : 392.92
USD : 366.32
Időjárás ikon15°

Ledobjuk az atombombát: 10 perc alatt szedjük össze Bede Zsoltnak a 2000 aláírást

Kedves Olvasóink, már mindenki tudja, hogy talán a 2019-es év legnagyobb húzása volt részünkről, hogy Bede Zsoltot felkértük arra, induljon el a főpolgármester-jelöltek közötti vitában. Természetesen nem számítunk az ellenzéktől másra, egyszerűen nem veszik figyelembe, ilyen-olyan kifogásokkal, no meg az ő kivételes szabályaikkal majd ezt megakadályozzák. Már most mondjuk, nem fogják tudni. Amennyiben igen, az azt fogja jelenteni, hogy a saját kardjukba dőltek bele.A lényegi rész viszont most következik.Hétfőig kell összegyűjteni Bede Zsoltnak 2000 aláírást. Nem nagyon érdekel ez minket, ezek a szerencsétlenek meg kapkodnak, napi 8-10 órákat ácsorognak, kuncsorognak az aláírásokért. Mi azért ennél sokkal dörzsöltebbek vagyunk, de fogalmazzunk inkább úgy, hogy magyarok vagyunk. És ezt tudják, hiszen Zsolt programja a vegytiszta magyarság, hazaszeretet és a nacionalizmus szellemében íródott.Természetesen azok akik szívesen aláírnák, már meg is tehetik holnap. 

Holnap újra a XI. kerületi Vásárcsarnok előtt folytatja Budaházy György és bajtársai, az aláírásgyűjtést Trianon felülvizsgálatáért ahol Bede Zsolt aláírásíve is megtalálható lesz.

Budaházy Györgyék 12 - 18 óra között lesznek ott megtalálhatóak. 

Aki kilátogat Gyuriékhoz és támogatja Zsoltit aláírásával, annak köszönjük.  És akkor ledobjuk az atombombánkat!Világrekord kísérletre készülünk, és talán elmondhatjuk, hogy minden idők leggyorsabb aláírásgyűjtését hajtottuk végre.  A 2000 aláírást hétfőig kell összeszedni. Van azonban számunkra egy hatalmas előny. Vasárnap több tízezres koncert lesz, de inkább százezres a Hősök terén.

Szabadságkoncertet rendeznek a Hősök terén a rendszerváltás 30. évfordulójára

Zsoltnak, a Vadhajtások csúcsjelöltjének pontosan ide illik a programja! Csupán azon fog múlni a rekord, milyen gyorsan tudnak aláírni a magyarok!   Így kell egy kampányt nevetve végigcsinálni, 4 nappal a vége előtt 0 aláírással.Igazi magyar programmal. (Itt elolvashatod)De ha most valaki azt mondja, hogy ezt Orbán szervezte ezt a koncertet a Vadhajtások aláírásai miatt, akkor fejjel megyünk a falnak...  Kampányfőnök - BoglárkaVadhajtások - csúcsszerkesztősége   
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató