2024. május 15. - Szonja, Zsófia
EUR : 386.64
USD : 358.53
Időjárás ikon21°12°

Budaházyék már a harmadik buzirendezvényt zavarták meg

Budaházy Eddáék és a Mi Hazánk Ifjai ismét megmutatták, hogy a normalitáspártiak készek szembeszállni a homoszexuális propagandával. 

https://youtu.be/EhRgQWNOHuM

Két tiltakozó hazafias, normalitáspárti csoport is megjelent hétfő este a budapesti Auróra szélsőbaloldali-anarchista helyen, ahol a Pride tartott rendezvényt a Pride hónap kapcsán. Budaházy Eddát és társait a szervezők kérésére, teljesen jogellenesen, rendőrök kísérték ki a helyről.

Az Aurórában az 50 éve kitört Stonewall lázadás emlékeztek. 1969. június 28-án tört ki az a tüntetéssorozat New Yorkban, amikor az agresszív homokosok szembeszálltak az őket intézkedés alá vonó rendőrökkel . Ezt az eseményt az LMBTQ közösség jogegyenlőségért folytatott küzdelmének gyújtópontjának tekinti, megmutatva, hogy a magukat békésnek feltüntető közösség álcája mögött valójában agresszivitás húzódik.

Ma este negyed 7 tájban jelent meg a budapesti Aurórában Budaházy Edda normalitáspárti aktivista és két társa, akik közül egyikőjük a Mi Hazánk ifjúsági szervezetének ifjúságpolitikai szakpolitikusaként mutatkozott be.

A rendezők, kirekesztő módon nem engedték be őket a Pride rendezvényére. Budaházyék arra hivatkoztak, hogy előzetesen regisztráltak, és csupán tájékozódni és vitatkozni szeretnének, míg a rendezők egy általuk kreált házirendre hivatkozva megtagadták bejutásukat, és távozásukat kérték.

Forrás: Mérce nyomán

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató