Vadhajtások

Ez az igazi patkányság: Tiborcz életmentő műszert adományozott, erre kiakadt Hadházy

Talán ez most bemutatja hitelesen, hogy ez a mostani ellenzék tulajdonképpen egy hisztis, cirkuszolós kisgyerekek gyülekezete. Egészen komoly agyhalál ez már, de lássuk akkor mit adott most elő Hadházy:

A független képviselő szerint “kevés lehangolóbb dolog van”, mint hogy a Semmelweis Egyetem közleményben köszöni meg a miniszterelnök képen mosolygó vejének az adományt,- Hadházy szerint.

Életmentő készüléket adományozott a BDPST Group a a Semmelweis Egyetem Bókay Gyermekgyógyászati Klinika újszülött- és egyermek intenzív osztályának, szúrta ki a SOTE honlapján a közleményt Hadházy Ákos független képviselő, és ettől ki is akadt nem is picit.

Hadházy szertint a 35 milliós készülék sovány vigasz a “lopott milliárdokhoz” képest, a képviselő továbbá azt is hozzáteszi: “lehetséges, hogy Tiborcz érzi, hogy a Microsoft-ügy miatt még nagyobb bajban lehet, és a propaganda-mesterek javasoltak neki egy jótékonykodó PR-eseményt, írja a rücskösfejű.

De álljon itt ennek a betegnek a hangulatkeltő bejegyzése:

 

Tényleg elképesztő már ez a gyűlölet, főleg mikor gyermekekről van szó. Nos, ezért nincsen esélye az ilyen senkiházi ellenzékieknek ma Magyarországon. Patkányok, és az is patkány aki ezekre szavaz. Ennyi.

RSS
Twitter
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial