Vadhajtások

Ez az igazi patkányság: Tiborcz életmentő műszert adományozott, erre kiakadt Hadházy

[fb_button]

Talán ez most bemutatja hitelesen, hogy ez a mostani ellenzék tulajdonképpen egy hisztis, cirkuszolós kisgyerekek gyülekezete. Egészen komoly agyhalál ez már, de lássuk akkor mit adott most elő Hadházy:

A független képviselő szerint “kevés lehangolóbb dolog van”, mint hogy a Semmelweis Egyetem közleményben köszöni meg a miniszterelnök képen mosolygó vejének az adományt,- Hadházy szerint.

Életmentő készüléket adományozott a BDPST Group a a Semmelweis Egyetem Bókay Gyermekgyógyászati Klinika újszülött- és egyermek intenzív osztályának, szúrta ki a SOTE honlapján a közleményt Hadházy Ákos független képviselő, és ettől ki is akadt nem is picit.

Hadházy szertint a 35 milliós készülék sovány vigasz a “lopott milliárdokhoz” képest, a képviselő továbbá azt is hozzáteszi: “lehetséges, hogy Tiborcz érzi, hogy a Microsoft-ügy miatt még nagyobb bajban lehet, és a propaganda-mesterek javasoltak neki egy jótékonykodó PR-eseményt, írja a rücskösfejű.

De álljon itt ennek a betegnek a hangulatkeltő bejegyzése:

 

Tényleg elképesztő már ez a gyűlölet, főleg mikor gyermekekről van szó. Nos, ezért nincsen esélye az ilyen senkiházi ellenzékieknek ma Magyarországon. Patkányok, és az is patkány aki ezekre szavaz. Ennyi.