Vadhajtások

Botmixeres Katka és hazaáruló Ujhülye már ki van bukva Trócsányi kinevezésén

[fb_button]

Az MSZP és a Momentum EP képviselője felháborodásának adott hangot. A Facebookon őrjöngenek, mert von der Leyen felkérte Trócsányit.

Cseh Katalin bejegyzése így szólt:

TRÓCSÁNYI LÁSZLÓ ELFOGADHATATLAN

Trócsányi László teljességgel alkalmatlan az Európai Unió bővítéséért felelős biztosi tárca élére.

Az Orbán-kormány Biztos-jelöltje még megválasztása előtt elkezdte az EU “bővítését” azzal, hogy európai menedékjogot adott az elítélt Nikola Gruevszki volt macedón miniszterelnöknek. Gruevszkit behozta, a Magyarországon lebuktatott orosz fegyvercsempészeket pedig nyugati szövetségeseink helyett Oroszországnak adta ki.

Hogy tudná az EU jogállamiságban hivatalosan is leggyengébb láncszeme számonkérni a jogállamiság minimum szintjét a csatlakozni vágyóktól? Hogy fog kinézni egy tárgyalás a jogállamisági kritériumokról? Trócsányi Biztos majd kikacsint, hogy ezt azért nem kell olyan komolyan venni?

A Momentum Mozgalom és a Renew Europe frakció az erős Európa pártján áll, és sziklaszilárdan hisz abban, hogy a Nyugat-Balkán csak az európai integráció útján lehet sikeres. Orbán és Putyin érdeke egy gyenge, Európa- és NATO-ellenes Nyugat-Balkán, ahol szabadon nyerészkedhetnek. Trócsányi jelöltsége ezért elfogadhatatlan számunkra.

Ujhelyi is posztolt a legnagyobb közösségi oldalon:

Vadhajtások.hu