2024. április 27. - Zita
EUR : 392.92
USD : 366.32
Időjárás ikon15°

Meghekkelték a bohóc KariGeri sajtótájékoztatóját (Videó)

[fb_button]

A kormány által visszavont tao-ról és a fővárosi színházak ellehetetlenítéséről tartott sajtótájékoztatót szerda délután Karácsony Gergely, az ellenzéki pártok főpolgármester-jelöltje.

A sajtótájékoztató az Átrium előtt zajlott, és amikor a főpolgármester-jelölt éppen a jelenlegi helyzetet ismertette, begördült a színház elé egy teherautó, amelynek platóján a Fidesz Karácsonyékat karikírozó plakátja volt látható Berki Krisztiánnal, Puzsér Róberttel és Karácsony Gergellyel. A teherautó érkezését nem lehetett nem észrevenni, ugyanis hatalmas hangerővel játszottak le belőle egy cirkuszos indulót, ezzel lehetetlenné téve, hogy bármit is hallani lehessen Karácsony mondandójából.

A teherautó pár percre le is parkolt, így addig a politikus nem is tudta folytatni beszédét, ahogy az ATV videóján is láthatjuk:

 

Karácsony egy kis várakozás után azt mondta, a teherautó miatt kialakult körúti dugóba beszorult egy mentőautó is. A teherautó nem sokára távozott, Karácsony pedig tovább folytathatta sajtótájékoztatóját.

Azt mondta, főpolgármesterként pályázati alapot hozna létre a fővárosi független színházak, és művészeti műhelyek támogatására. A pályázatokat szakmai alapon bírálnák el - írta meg az Index.

Forrás: Blikk

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató