Vadhajtások

Bundás Andi epét hányt: Orbán miatt vertek halálra egy nőt Angyalföldön

A Jobbik politikusa megint felböfögött. Szerinte a miniszterelnök tehet a gyilkosságról és a Fidesz szétforgácsolja a társadalmat.

Így írt az esetről Varga-Damm Andrea a korábban a lakásmaffiát segitő kókler, akit már az ügyvédi kamarából is kizártak:

Budapest, XIII. kerület, Népfürdő utca, irodaház, kávézó, kantin, munkaidő vége, emberek sokasága az utcán és az épületben. Eközben valaki ugyanitt az emberek szeme láttára halálra ver egy nőt. Halálra ver egy Embert. Odáig jutott a társadalom, hogy a szeme láttára halálra verhetnek valakit.

Ez ennek a politikai rendszernek a terméke. Ez Orbán Viktor terméke. Az erőszak is, és a közöny is. A Jobbik Magyarországért Mozgalom mindent megtesz azért, hogy a társadalomba visszahozza a békét. A társadalomba visszahozza a szolidaritást.

Felszólítjuk a kormányt, Orbán Viktort és tettestársait, hagyják abba a társadalom szétforgácsolását!

Felszólítjuk az egyházakat, hogy munkájuk során kezdjék el leküzdeni a társadalom széttöredezettségének következményeit!

A népet pedig arra kérjük, tartson mindenki önvizsgálatot, s kezdje el megfogni valamely embertársa kezét, figyeljen nemzettársaira, mert ha nem, szétzúznak minket itt, a Kárpát-medencében.

Vadhajtasok.hu