Vadhajtások

A téglaképű Dobrev kiadta az ukázt: engedelmeskedjen minden ellenzéki párt!

Dobrev Klára szerint semmi meglepő dolog nincs a két polgármester, Szaniszló Sándor és Kiss László az MSZP-ből a DK-ba való átigazolásával. Az EP-képviselő szerint ez nem egy személyeknek szóló döntés, hanem egyszerűen látszik, hogy a DK körül pezseg a politikai levegő, amit ő egyértelműen sikerként könyvel el – minderről az ATV Egyenes beszéd című műsorában beszélt. Hozzátette: a Fidesz leváltása egy olyan erős politikai parancs, aminek minden pártnak engedelmeskednie kell.

 

Gyurcsányné Dobrev Klára pénteken este arról beszélt, hogy a DK egy vonzó politikai közösség, ezt bizonyítja az is, hogy az elmúlt hónapokban a Momentumtól, a Liberálisoktól, de párton kívüliek is érkeztek soraikba, például Dávid Ferenc vagy akár Kálmán Olga.

Az EP-képviselő szerint “ez nem egy személyeknek szóló döntés, hanem egyszerűen látszik, hogy a DK körül pezseg a politikai levegő“, amit ő egyértelműen sikerként könyvel el. Hangsúlyozta, hogy nagyon örül a DK erősödésének, de az a legfőbb feladatuk, hogy 2022-ben leváltsák a Fideszt, amire jelen állás szerint egy párt önmagában nem képes.

Ez egy olyan erős politikai parancs, aminek minden pártnak engedelmeskedni kell

– mondta Dobrev.

Műsorvezetői kérdésre, ha a választók azt javasolják, hogy a DK egyedül induljon, azt reagálta, hogyha az ellenzéki szavazók úgy gondolják, hogy egyedül kell egy pártnak indulnia, és a túlnyomó többség ezt a véleményt képviseli, akkor meg kell próbálni.

Forrás: Pestisracok.hu