Vadhajtások

Politikai pedofília: Lázít, diákokat, gyerekeket vonna be a TASZ-os a sztrájkba – Videó

Emlékszünk még a legújabb röszkei migránsrohamra, melynek során katonaérett legények gyerekeket maguk előtt tolva tüntettek a kerítés másik oldalán, miután előző nap még megrohamozták azt? Márpedig harcban gyerekeket pajzsnak használni több mint gyávaság vagy szégyen…

Ez jut eszembe akkor, amikor hallgatom a jobb sorsra érdemes(?) álcivil szervezet, a TASZ jogászát.

A határ támadását – legalábbis egyelőre – néhány lövéssel elhárították a magyar rendőrök, ám nem kellett sokat várni arra, hogy elérkezzen az újabb akció ideje, ezúttal Pécsett.

A módszer ezúttal minden korábbinál aljasabb, szinte nem hisz az ember a fülének, hogy ez nyilvánosan elhangozhat. Ismét a gyerekeket használnák, de most áttételesen. A tanárokat lázítják, biztatják arra, hogy a NAT okán feszüljenek neki, belülről próbálják meg szétverni a magyar közoktatási rendszert. De már ne csak ők – így a TASZ-huszár –, a gyerekeket is vigyék ki a tüntetésre.

Megáll az ész?

Igen, érdemes megtekinteni a mellékelt videófelvételt, melyen a TASZ-aktivista nyilvánosan szítja a hangulatot. Történik pedig mindez egy olyan országban, ahol – legalábbis papíron – több mint harminc éve kitiltották a politikai szervezeteket a munkahelyekről és az oktatási intézményekből is.

Talán éppen ezért egy közösségi fórumnak álcázott gyűlésen hangzanak el a vérlázító gondolatok, melyek egy pedagógus számára egyenértékűnek kellene hogy legyen azzal, mint amikor gyerekekkel maguk előtt, a határkerítés másik oldalán megszelídülve fotózkodtak a világsajtó számára, az előző nap még vandál módon kerítést rohamozó hordák. A szerb belügyminiszter akkor az NGO-kat okolta a történtekért.

Jelen esetben is egy NGO-s biztat hasonlóra. A videót látva tényleg kinyílik az ember zsebében az a bizonyos éles szerszám. Valóban megéljük majd azt, hogy a Soros-féle civilek biztatására, begőzölt tanáraik által feltüzelve tüntetésre hajtják gyerekeinket?

Ezt szeretnék a pécsi „közösségi fórum” résztvevői?

Mert ha nem, akkor itt volna az ideje sebesen elhatárolódni a TASZ-os hölgyikétől, ha már ott helyben nem tették ki néhány keresetlen szó kíséretében a szűrét, még mielőtt a szülők eltűnődnek azon, mire is használnák ezek gyermekeiket.

Forrás: Magyar Nemzet