Vadhajtások

Juszt László szerint, Orbán már rosszabb mint Hitler volt

Juszt Lacinak rendesen elgurult a gördeszkája. 

 

Laci gondolt egyet és billentyűzetet ragadott, hogy kikiabálja magából a dühét Facebook-oldalán. Itt aztán van már minden, faszunk tudja mi van ennek is a fejében, de Orbán már rosszabb mint Hitler. Na, meg! Mészáros Lőrinc is már megint juszt agyára ment.

 

Mint írja:

Orbán minden Hitlerhez való hasonlítását visszautasítom, attól elhatárolódok. Hitler nem magának és a családjának gyűjtött be mindent.

 

És a teljes “magömlése” Lacikának:

1957 novemberében nyitotta meg az alapító igazgatója, Dr. Barna Lajos a Fóti gyerekvárost.

63 év után Orbán bezáratta.

Az intézetben, a 2010-es évek végéig több, mint 6000 gyerek lelt otthonra.

1996 óta bérli a kastély egy részét a Fóti Szabad Waldorf általános iskola, ahol mintegy 450 gyerek tanult és 2000-től kezdve gimnáziumi oktatás is folyt.

A kastély pedig – eddig még nem cáfolt hírek szerint – Mészáros Lőrinc tulajdonába kerül. A hírt az csak megerősíti, hogy a kormány az intézmény sorsát titkosította. (!?)

Ezügyben a Minisztérium pert veszített. A per során derült ki, hogy nincs is szakmai terv arról, hogy mi lesz a gyerekek sorsa.(!?)

És a fideszes képviselők szerint ez így rendben van. Nyilván, hiszen a főnöknek, vagy a strómanjának kell ez a kastély is. Mit lehet még elrabolni?

Orbán minden Hitlerhez való hasonlítását visszautasítom, attól elhatárolódok. Hitler nem magának és a családjának gyűjtött be mindent

 

 

 

Vadhajtások.hu