Vadhajtások

Babos Tímea másfél milliót adományozott a Soproni Erzsébet Kórháznak

A magyar teniszező, Babos Tímea is úgy döntött, hogy segít a koronavírus-járvány ellen küzdőknek. A klasszis sportoló 1.5 millió forintot ajánlott fel a Soproni Erzsébet Kórház dolgozóinak.

 

„Nagyon nehéz helyzetben van a világ és így az otthonunk is. Emberfeletti munkát végeznek a kórházi dolgozók (is) világszerte. Szeretnék én is segíteni valahogy, így azonnali segítségkéntelső körben szeretnék felajánlani 1.5 millió forintot a Soproni Erzsébet Kórház dolgozóinak. Tudom, hogy mások is nagyon nehéz helyzetbe kerültek és sokan, saját és családjuk biztonságát kockáztatva végzik a napi teendőik. Kívánok Mindenkinek sok erőt és kitartást! Együtt túlleszünk ezen is, de kérlek legyetek fegyelmezettek”

– írta Babos Tímea a közösségi oldalán.

View this post on Instagram

Nagyon nehéz helyzetben van a világ és így az otthonunk is. Emberfeletti munkát végeznek a kórházi dolgozók (is) világszerte. Szeretnék én is segíteni valahogy, így azonnali segítségként első körben szeretnék felajánlani 1.5 millió forintot a Soproni Erzsébet Kórház dolgozóinak. Tudom, hogy mások is nagyon nehéz helyzetbe kerültek és sokan, saját és családjuk biztonságát kockáztatva végzik a napi teendőik. Kívánok Mindenkinek sok erőt és kitartást! Együtt túlleszünk ezen is, de kérlek legyetek fegyelmezettek! Ha Te is adni szeretnél, itt megteheted: Soproni Erzsébet Kórházért Alapítvány Bankszámlaszám:17600011-00004530-00200004 Sopron Bank Zrt. #hajrámagyarok #együtt

A post shared by timeababos (@timeababos) on

 

Forrás: Origo