Vadhajtások

A legaljasabb nemzet- és hazaárulásra készül az ellenzék

Fontosnak tartjuk, hogy minél több emberhez eljusson, és át tudjuk törni a hazugság falát. Éppen ezért kezdtük el amióta Hadházy elindította hülyeségével az eddigi legfontosabb döntés bojkottját. Sőt, még szavazást is létrehoztunk, és vasárnap estig bárki szavazhat, akkor tesszük nyilvánossá a szavazás állását, amit portálunk bal oldalsávjában lehet követni.

 

Most Drábik János szólalt meg, és bejegyzését teljes egészében, változtatások nélkül közöljük. A jobboldali barátainkat, médiumokat mi is arra kérjük, hogy ne aludjanak, előzzük meg ezt a gyalázatot ami készül, és bömböltessük hazaárulóink legújabb és legaljasabb előadását.

 

Drábik János írása:

ORBÁN KÁDÁRI BABÉROKRA TÖR

Ezzel a négy szóval fogja magyarázni az ellenzék, hogy a veszélyhelyzet meghosszabbításához szükséges parlamenti négyötödös igennel való szavazásban negatívan vesz majd részt, azt megtagadja, és nemmel fog szavazni a veszélyhelyzet meghosszabbítására. Fel fogják hívni a nép figyelmét, hogy HÁLÁSAK lehetnek az ellenzéknek, mert így az ellenzék megóvta a szegény becsapott nemzetet a rút, propagandisztikus orbáni diktatúra totalitáriussá válásától. Ezzel sikerülni fog majd az ellenzéknek Orbánt besárazni és a népet újra áthülyíteni, ahogy azt az országos önkormányzati választás előtt sikeresen tették.

Amilyen penge agyúak a balliberális szavazók ezt mélytorkosan még be is veszik és még tényleg hálásak is lesznek a “megmentőiknek”. Amilyen penge képességű a jobboldali média (és a kormányzati megmondó emberek), az pedig szokás szerint lesz olyan gyenge túlúriember és lúzer, hogy nem előzi meg időben ezt a folyamatot egy preventív leleplezéssel. És/vagy ha megtörténik majd ez az átverés, akkor sem reagál jó időben és jól leleplezően, hogy ez volt a hátsó szándék.

Hogy ez egy hamis zászlós hadművelet volt az ellenzék részéről, hogy a 2022-es kormánybuktatási szándékukhoz ezzel a fontos lépéssel is előkészítsék a társadalmat és ott szabotálják a nemzeti kormány működését, ahol csak bírják. Igaz, ezzel az egész nemzetet is szabotálják, de az orbángyűlölő tömegeknek tudjuk, hogy mi a fontosabb, ne legyünk, naívak. Az önkormányzati választások megmutatták.

Hamis zászlós hadműveletekre készen állani, leleplezni jó előre és nagyüzemileg!