Vadhajtások

Fekete-Győr felszólította a teljes ellenzéket: Nem lehet megszavazni a diktátor-törvényt!

Nem ért minket nagy meglepetés. A Momentum elnöke is felhívást tett közzé a Facebookon. Azt kéri a képviselőktől, hogy ne szavazzák meg veszélyhelyzet meghosszabítását:

 

Az Orbán-kormány NEM fenyegetheti börtönnel a közvéleményt tájékoztató újságírókat. Ezért tisztelettel arra kérjük a kormányzó pártokat, hogy vegyék ki a javaslatból a rémhírterjesztésről szóló, valójában a szabad média ellen irányuló Btk-módosítót.

Ebben a formájában ez egy diktátor-törvény, amit NEM szabad megszavazni!

Tisztelt országgyűlési képviselők! Érezzétek át a felelősségeteket! Bármilyen párt színeiben kerültetek be a parlamentbe, ezt a diktátor-törvényt nem szabad megszavaznotok. Ti vagytok most a demokráciánk utolsó védelmezői. Egyenként, személyes felelősségetek van abban, mi lesz Magyarországgal. Aki megszavazza a diktátor-törvényt, az szembeköpi az összes szavazóját. Ti képviselők vagytok, általatok vesz részt a nép Magyarország sorsának alakításában. Nem szabad lemondanotok erről! Helyeslitek a rendkívüli intézkedéseket? Igazatok van, mi is helyeseljük ezeket. De ezek kemény eszközök, és igenis, a ti dolgotok havonta megvizsgálni, jól választotta-e meg őket a kormány. Amikor hétköznapi hősök küzdenek a magyar emberek életéért, a civilizáció fenntartásáért, orvos, postás, árufeltöltő, buszsofőr, akkor senkinek sem szabad a saját önös érdekét követnie.

Ne szavazzátok meg! Nem szabad!

Tegyünk meg mindent azért, és csakis azért, hogy Magyarország túlélje ezt a tragédiát és minél hamarabb kilábaljon ebből a válságból. Sok erőt és kitartást kívánok ehhez mindannyiunknak.

Köszönöm, ha megosztjátok!

A teljes bejegyzése: