Vadhajtások

Soros aktivistája külföldre panaszkodik: Orbán aláássa az emberi jogokat, korlátlan hatalmat adott magának

Az Al Jazeera arab hírügynökség adott hírt a magyarországi koronavírus-törvény szavazásról, melynek eredményeképpen a kormány a szükségállapot miatt rendeletek útján tud döntéseket hozni. Vig Dávid, a Soros-féle Amnesty International aktivistája nekik panaszkodott.

“A törvény segíteni fog a koronavírus elleni küzdelemben.” – nyilatkozta Orbán a törvény kapcsán. Az ellenzék szerint az Európai Unió első diktatúrája jött létre – kezdi videóját az Al Jazeera.

Megszólaltatták Kovács Zoltánt, aki cáfolta a diktatúra vádjait, és elmondta, hogy a törvény elsődleges célja, hogy rendkívüli intézkedéseket lehessen hozni ebben a rendkívüli helyzetben. Ez teljesen összhangban van a magyarországi alaptörvénnyel. – hangsúlyozta.

 

Végül megszólalt egy “aktivista”, a Soros-féle Amnesty International igazgatója, bizonyos Vig Dávid.

 

Elmondta, hogy ez nem egy alaptalan félelem, ő tapasztalatból beszél: “Orbán aláássa az emberi jogokat, korlátozza a jogállamot. Szomorú, hogy a koronavírust Orbán arra használja, hogy korlátlan hatalmat adjon magának.” – nyilatkozta a sorosista aktivista.

Forrás: Hírháttér

A senki által meg nem választott Kocsis Cake-ról is írtunk már, aki ugyanúgy egy Soros-ügynök és dolgozik a külföldi érdekeknek a magyar Parlamentben:

:

 

MTVA-ostrom: a dzsihadista Al Jazeera propagandájával támadta a közmédiát a Párbeszéd politikusa | Vadhajtások

Az “ellenzéki” globalista Alinksy-kommandó hétfőn megint megostromolta az MTVA-t és találkozót követeltek Papp Dániellel, az MTVA vezérigazgatójával. A találkozó során a Párbeszéd egyik politikusa, Kocsis-Cake Olivio a közmédia elleni vádaskodását részben egy dzsihadista propaganda-szervezet, az Al Jazeera egyik riportjára alapozta. Az Al Jazeera a Muzulmán Testvériség terrorszervezet szócsöve. A Kocsis-Cake által hivatkozott…