Troll: Remélem ezt az elmeháborodott Hadházyt 2022-ben egyik párt sem veszi fel a listájára

Eladósodnak a diákok, recesszió a magyar gazdaságban, példátlan munkanélküliség – az ellenzéki sajtó úgy tesz, mintha csak Magyarországot érintené nehezen a koronavírus-járvány. Persze az operatív törzsön lehet gúnyolódni. És a 444 munkatársa analfabétának nevezte a szocialista Bangónét, de ez ellen valahogy senki nem tiltakozott. Csak néhány téma a mai Trollból.

„Nehéz eltagadni, hogy analfabéta a szocialista politikus, de ugye nem lehet 444-esként itt megállni, oda kellett bökni valamit Orbán Balázsnak is. Aki szerintem totálisan elegáns és mondhatjuk úgy is, tanári módon iskolázta le Bangóné Borbély Ildikót. Nem tudom honnan veszik, hogy ez oktondiság lenne. Szerintem ezt így kell csinálni és nem úgy, ahogy Bangóné, aki nem csak helyesírási hibákat követ el lépten-nyomon, hanem agresszív, káromkodik és nőhöz, képviselőhöz, politikushoz méltatlanul viselkedik a Parlamenten belül és kívül is”

– mondta Kacsoh Dániel, a Magyar Hírlap lapszerkesztője.

„Sokszor kérdezik tőlem, hogy például Kunhalmi Ágnes mit keres az MSZP-nél, miért nem veszik le a képernyőről, miért hagyják még, hogy szerepeljen. De Bangóné Borbély Ildikóra ugyanez vonatkozik, hogy ez már rém ciki. Erre nem találok más választ csak, hogy nincsen más. Tehát ők maradtak az MSZP-nek. A Kunhalmi Ágnesek, a Borbély Ildikók, a Tóth Bertalanok”

– fogalmazott Boros Bánk Levente, a Médianéző ügyvezetője.

„Csodálkozom, hogy ezek után a komplett ellenzék még nem hirdetett sztrájkot, vagy szrtájkot. Orbán diktatúrájában egy fasiszta államtitkár odaadta a jó elvtársnő kiváló levelét egy nyelvtannácinak. Na ez az igazi barna eső, úgyhogy csodálkozom, hogy ezt szó nélkül hagyták és még a 444 is belemert kötni a szegény jó elvtársnőbe, aki tényleg képtelen helyesen írni és egy mondatot összerakni pontosan”

– mondta Szarvas Szilveszter, a PestiSrácok.hu főszerkesztő-helyettese.

Teljes adás:

 

 

 

 

(Hír TV)

Check Also

Lopáson kapták a baloldali bohócot, Gulyás Mártont

Gulyás Márton politikai aktivista műsorvezető a minap megrótta Rákay Philipet, amiért az engedély nélkül használta …