2024. április 27. - Zita
EUR : 392.92
USD : 366.32
Időjárás ikon15°

Őszöd óta Gyurcsány nem vonult vissza, sőt, azóta egy helyett öt pártot irányít

Az őszödi beszéd kiszivárgásának napja, 2006. szeptember 17-e nemcsak a XXI. századi magyar történelem menetét változtatta meg, hanem az én életemet is – írta csütörtöki Facebook-bejegyzésében Azbej Tristan.Facebook-bejegyzésében Azbej Tristan felidézi: pár héttel az őszödi beszéd kiszivárgása előtt végzett az Egyesült Államok-beli Virginia műszaki egyetemén, és a földtudományok doktoraként tervezte pályafutását.
A hazaszeretet visszahívott vadnyugatról vadkeletre, és így történt, hogy Amerikából hazatérve rövid idő után a Kossuth téren találtam magam, lelkes hazafiak oldalán, és Gyurcsány Ferenc viperás rendőreivel szemben
– írta. Mint az államtitkár kiemelte,
sok tízezer fiatalt, köztük engem is, az az időszak, Gyurcsányék országrombolása és nemzetellenes ámokfutása indított el arra, hogy közéleti pályára lépjen – tenni akartunk a hazáért. Magyarországért, amit Gyurcsány Ferenc „k**** országnak” nevezett, és még ma is úgy viselkedik, mint aki így tekint a hazára.
Azbej Tristan kiemelte: ugyan 14 év telt el, Gyurcsány mégsem vonult vissza, ráadásul egy helyett mára öt pártot is irányít,
táborában pedig megfér egymással sok bedarált politikus: idült antiszemitáktól az álomgyilkos instamozgalmárokon keresztül egészen a virtigli kommunistákig.
Az államtitkár ugyanakkor megjegyezte:
abban azért van egy elvont igazságszolgáltatás, hogy a magyar politikatörténet egyik legkártékonyabb szereplőjeként testközelből nézhette végig, ahogy a hagyatékát 2010 óta az emberek akaratából lebontottuk, és a helyére egy önazonos, büszke és sikeres országot építettünk fel.
Forrás: Pestisracok.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató