2024. április 26. - Ervin
EUR : 392.92
USD : 366.32
Időjárás ikon15°

Így picsog Soros szervezete: "az LMBTQI iskolai érzékenyítő programokat ellehetetlenítő jogszabály-módosításokat nyújtott be Varga Judit"

A Soros György által támogatott Háttér társaság szerint a magyar kormány hadjáratot indított az LMBTQI emberek ellen.Közleményüket így kezdik:
A gyermeket nevelő azonos nemű párokat és a transz embereket megbélyegző, az egyéni örökbefogadást és az LMBTQI iskolai érzékenyítő programokat ellehetetlenítő jogszabály-módosításokat nyújtott be Varga Judit igazságügyminiszter az Országgyűlésnek. 
Szerintük azért most hozta meg a döntéseket a kormány, mert a pandémia miatt nem lehet utcára vonulni:
Az időzítés nem véletlen: a súlyosan jogkorlátozó, a nemzetközi és európai emberi jogi alapelveknek ellentmondó javaslatokat a különleges jogrend parlamenti megerősítését követő órákban nyújtották be, egy olyan időszakban, amikor az állampolgárok véleményének kifejezésére rendelkezésre álló eszközök, mint például a tüntetések nem engedélyezettek. A minta ismerős, a kormány ugyanígy járt el tavasszal is, amikor a járványhelyzet első hullámának csúcsán a legfontosabb dolga a transz és interszex emberek jogfosztása volt. A cél egyértelmű: az emberek ne a kormány válságkezelésének hiányosságaival, hanem az íróasztalfiókból előhúzott jogkorlátozó javaslatokkal foglalkozzanak. Visszautasítjuk, hogy a kormány politikai játékszerként használja az LMBTQI embereket! 
Figyelemre méltó, hogy a Menedék - Migránsokat Segítő Alapítvány is mindössze 1,3 millió forintot tudott összekalapozni 199 adófizetőtől. A Háttér Társaság 292-től 1,7 milliót,
AZ AMNESTY INTERNATIONAL 281 FŐTŐL 1,8 MILLIÓT - EZEK SE SOKÁIG MŰKÖDNÉNEK TEHÁT, HA SOROS GYÖRGY VAGY MÁS, A MAGYAR TÖRVÉNYHOZÁST BEFOLYÁSOLNI IGYEKVŐ KÜLFÖLDI SZEMÉLYEK ÉS SZERVEZETEK NEM NYÚLNÁNAK MÉLYEN A ZSEBÜKBE.
De bizonyára a Helsinki Bizottság bűnöző migránsok jogaiért is küzdő, jelentéseikkel a magyar államot lejáratni igyekvő aktivistái és a NaNe feministái sem sokáig élvezhetnék belvárosi irodáik kényelmét, ha a Nyílt Társadalom Alapítványok pénze helyett abból az 5,5, illetve 4,5 milliós összegből kéne fizetniük a bérleti díjat, amit párszáz magyarországi adófizető ajánlott fel nekik. Jelentősebb bázissal egyedül a Társaság a Szabadságjogokért rendelkezik: ők 2909 főtől 20,4 milliót kaptak összesen. Ez is töredéke azonban annak, amit például magyar állatvédők szoktak kapni - írta korábban az Origó.
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató