Addig nem pihenünk, amíg Orbán Viktor és kormánya nem hagy fel az LMBTQA közösség démonizálásával – visít a Steiner nevű senki

Tombolnak a buzik, mert nem tudják a magyarokra ráerőltetni a devianciájukat. A hangos kisebbség azért őrjöng, mert belekerül az alaptörvénybe, hogy “az apa férfi, az anya nő”

Most ez a szerencsétlen Steiner üzent hadat a normalitásnak.

„Következmények nélküli ország. Ez a szülőföldem beceneve, amellyel testvéreim illetik, amikor valami történik Magyarországon, amire nincsenek szavak – azaz mostanság szinte minden nap. A koronavírus járvány első hulláma során, miután a kormány elrendelte az első kijárási tilalmat, új alaptörvényt iktattak be: transznemű állampolgárok nem változtathatják meg a nemüket hivatalos dokumentumaikban.

A törvény az emberi jogokat megsértve került elfogadásra – a magyaroknak nem volt szabad utcára lépniük, gyülekezniük, tüntetniük, így nem marad más választásuk, mint elfogadni az új valóságot, amelyet Orbán Viktor és a Fidesz ránk kényszerített. A Miniszterelnökség ezen a héten új mélypontra süllyedt, kijelentve: a család a női és a férfi szülők és gyermekeik egysége, és alaptörvénnyel tagadtatná meg, hogy egyedülálló és LMBTQA emberneknek jogukban álljon gyermeket örökbefogadni. A javaslat egy támadássorozatot követve került  bejelentésre, folytatva a kormány PR tendenciáját, mely a  kisebbségeket nemzeti ellenségként tünteti fel, félelmet keltve körülöttük.

Tavaly a menekültek jelentették a fenyegetést az »európai értékekre«, most a magyar parlament elhatározta, hogy elhiteti az emberekkel az LMBTQ emberek szörnyek, pedofilok, betegek. De ezúttal nem fog menni! Kovácsoljunk egységet, és kérjünk segítséget, mielőtt beiktatásra kerül az alaptörvénymódosítás!

Meghívok mindenkit, hogy árasztja el az Európai Bizottságot felhívásokkal: az európai értékek azt jelentik, hogy az egyenlőség úniójában mindenki szabadon lehet önmaga, amíg ezzel senkinek nem árt! Önmagunknak lenni nem ideológiánk, hanem identitásunk! Mindannyian megérdemeljük, hogy vezetőinkkel az országunk élén biztonságban érezzük magunkat, nem pedig üldözöttnek!

Arra kérjük az Európai Bizottságot, hogy ítélje el azon EU-tagországok kormányait, amelyek nem osztják az alapvetést, mely szerint a társadalomban az LMBTQA embereknek is szabadság biztonság jár, és vállalja, hogy lemondatja az emberi jogokkal visszaélő kormányzatokat!

Ha velünk vagy, kérd te is az Európai Úniót, hogy lépjen közbe, és ne engedje, hogyországok vezetői a COVID-19 megszorítások és lezárások bizonytalan idejét alaptörvény módosításra használhassa! Halllasd a hangod, beszélj barátaiddal az elfogadhatatlanról, közösségi media posztjaidban pedig használd a #EU4LGBTIQ és #UnityOfEquality hashtaget, taggelve az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete és a European Commission oldalakat.

Kiállunk magunkért, egymásért, és az országunkért, és addig nem pihenünk, amíg Orbán Viktor és kormánya nem hagy fel az LMBTQA közösség és más kisebbségek demonizálásával, és nem bánik velünk tisztességgel, becsülettel, elismerve alapvető emberi jogainkat!

NEM adjuk fel a jogainkat! NEM fogunk hallgatni! NEM leszünk elnyomva!”

Check Also

Orbán Viktor bejelentést tett: jön az ingyenes internet a digitális oktatás mellé

A miniszterelnök kormányrendeletben hagyta jóvá a digitális oktatással érintett családokat segítő intézkedéseket. Ennek egyik eleme, …