Niedermüllerék is emelnek: Erzsébetvárosban is növekedni fog a parkolás és a lakhatás díja

Niedermüller Péter, a VII. kerület polgármestere hasonlóan V. Naszályi Mártához, az I. kerület polgármesteréhez, a koronavírus-járvány ideje alatt fogja növelni az ott lakók költségeit.

Növekedni fog a parkolás és a lakhatás díja is: derül ki a VII. kerület polgármestere, a DK-s Niedermüller Péter a Jelennek adott interjújából. Az interjúját a Drót.info szemlézte és összegezte a lényegesebb pontjait.

Niedermüller az interjúban kijelentette, hogy a parkolási bevételeiket mindenféleképpen meg fogják emelni a közeljövőben. Emellett a DK-s politikus kijelentette azt is, hogy a frissen a kerületbe költözők költségeiben „drasztikus áremelések” is szóba jöhetnek. „Azt gondolom, hogy ez nincs rendjén, attól, akinek van autója, nyugodtan lehetne több pénzt kérni” – fogalmazott a polgármester.

„Már elkészítettünk egy viszonylag differenciált táblázatot, amelynek alapján megállapítottuk, hogy ennek a jövedelemszintnek megfelelően növekedjen a lakbér is, mindenki az anyagi helyzetének megfelelően fizessen, sávosan” – tette hozzá Niedermüller, mellyel bebizonyította, hogy a lakhatási díjt is növelni kívánják.

A VII. kerület mostanában attól volt hangos, hogy egy a pártjához köthető ügyvédi iroda több tízmilliós megbízást kapott az önkormányzattól, valamint egy helyi DK-s politikus lopta az áramot a hivatalból, hogy bitcointhozhasson.

Forrás: Mandiner

Check Also

Éjféli misék: van, ahol megtartják, van, ahol előtte regisztrálni kell

Több helyen elmarad december 24-én az éjféli mise, illetve 25-én az ünnepi istentisztelet, máshol regisztrációhoz …