2021. május 14. - Bonifác
EUR : 356.91
USD : 295.9
Időjárás ikon13°11°

Isten malmai őrölnek: Doktor Gődénynek koronája lett

Hétfőn tesztelteti magát a koronavírus relativizálásából hírnevet szerző Gődény György. Egyelőre ismeretlen, hogy pontosan mikor és hol veti alá magát a PCR-tesztnek, de a tényen nem változtat: teszteltetni fogja magát.A napokban terjedt el zárt Facebook-csoportokban, a Redditen és a Tumblr-en, hogy a járványtagadó Gődény koronavírusos. Gődény tagadta először. Miután nagyon sokan megosztották a közösségi médiában, hogy a vírusszkeptikus gyógyszerész elkapta a vírust...Úgy reagált:
Kitalálom, hogy mit lehet ezzel kezdeni, mert akkor csinálok a PCR-teszttel pozitív eredményt, amikor akarok. Ki kell kérni a görbét, és 37 ciklus felett úgyis álpozitív lesz.
– hozzátette: ez olyan, mintha feldobna egy érmét. Gődény sokadik megkeresésre tett ígéretet arra, hogy tesztelni fog, bár azt nem árulta el, hogy mikor és hol, csak annyit közölt a meg nem szűnt Index-szel:
Tisztelt Uram! A (őt tesztelni készülő) doktor úrnak valami közbejött, és csak hétfő délután tudja megcsinálni a tesztet. Ez egy bizalmi dolog, ezért én ezt megvárom
– fogalmazott Gődény utalva arra, hogy egyik meg nem nevezett orvos ismerősét kérte fel a teszt elvégzésére. Egy korábbi telefonbeszélgetés során arra is ígéretet tett, hogy akkor is bemutatja a teszt eredményét, ha az pozitív lesz.Hétfőn minden kiderül, de sem konkrét helyszínt, sem időpontot nem mondott a gyógyszerész.
BÁR RELATIVIZÁLTA A TESZTEK MEGBÍZHATÓSÁGÁT, A JÁRVÁNY TAGADÁSA UTÁN MOST MÁR AZT KELL TAGADNIA, HOGY KORONAVÍRUSOS.
A vírustagadó korábban a Szabadság térre szervezett tüntetést, illetve a maszkviselés ellen szólalt fel több videójában...  
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató