Már reagáltak is Gyurcsányék: Orbán Viktor ismét elárulta a nemzeti érdeket

Gyurcsányék Orbán és a lengyel kormányfő találkozójára reagáltak, ami után közösen kijelentették az EU-s megállapodásokkal kapcsolatban, hogy egyesíteni fogják az érveiket és az erőiket. A Demokratikus Koalíció szerint miközben tombol a járvány, a miniszterelnök “kisszerű politikai játszmát folytat a magyar és az európai érdekkel szemben”.

 

“A Demokratikus Koalíció szerint Orbán Viktor ma is elárulta a nemzeti érdeket, és a járványtól és válságtól szenvedő Magyarországot. Ha Orbán Viktornak fontos lenne, hogy mi Európa és hazánk érdeke, akkor nem vétózna, nem mímelne látszatharcot az EU ellen, hanem hagyná, hogy Európa segítsen a magyarokon, ha már ő nem tette. A miniszterelnök mai találkozója és az azt követő sajtótájékoztató egy kisformátumú politikus kisszerű politikai játszmájának jelentéktelen felvonása, miközben a haza bajban van” – írta a DK a közleményében.

Check Also

Karókkal esett egymásnak a kiccsalád, ketten életveszélyesen megsérültek

Két férfit életveszélyes sérülésekkel vittek kórházba, miután összeverekedett tíz ember Ózdon – közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén …