Göd momentumos polgármestere kinevezte napi 85000 forintért az alpolgármester férjét

Így spórolnak ezek a csillogó tekintetű fiatalok a Momentumnál…

A gödi polgármester, a botrányairól hírhedt Balogh Csaba a Facebookon jelentette be, hogy egy kis változás történt. Haverokat hozott pozícióba.

Balogh a rendkívüli jogrendet felhasználva kinevezte a volt LMP-s (most Párbeszéd Magyarországért) alpolgármester Hlavács Judit férjét(!) tanácsadói státuszra napi 85.000.- bruttó mérnöki díjért. (Állítólag ez a mérnöki kamarával egyeztetett díj). Már Hlavács is a rendkívüli jogrend alatt lett a polgármester által kinevezve alpolgármesternek.

Üdvözöljük Elekes Balázst a csapatban! – írja a közösségi oldalon, hozzátette:

ÁTLÁTHATÓSÁG, SZAKÉRTELEM, MEGBÍZHATÓ MUNKAVÉGZÉS

 

Azt írta:

Az önkormányzatnál is hasonló feladatokat fog ellátni. A fő feladatkörei az önkormányzat erőforrásainak feltérképezése, erőforrás-térkép készítése; beruházási projektek megvalósításához szükséges döntések szakmai előkészítésében való részvétel; beruházási, kivitelezési tervek minőségi szakmai ellenőrzése, mindez eseti alapon. Ezért cserébe a díjazása bruttó 85.000 Ft/mérnöknap, amely a Magyar Építész Kamara által meghatározott, a megbízás tárgyával töltött munkanapot jelöli. A bérezése ezáltal a feladatainak elvégzése mértékében kerül kifizetésre, vagyis annyi pénzt kap az önkormányzattól, amennyi munkát rábízunk és elvégez.

 

Check Also

Jákob egy hónap múlva árulja el, ő lesz-e a Jobbik miniszterelnök-jelöltje

A Jobbik elnöke azt mondta, valamilyen minőségben biztosan indul majd az előválasztáson, de ahogy fogalmazott: …