2024. április 26. - Ervin
EUR : 392.92
USD : 366.32
Időjárás ikon15°

Orbán Viktor részvétet nyilvánított a Capitolium-ban elhunytak családtagjainak: „ami Amerikában történt, azt mi is ismerjük”

A miniszterelnöknek az amerikai zavargások kapcsán arról beszélt: a baloldal is próbálkozott erőszakkal Magyarországon.

Az amerikai zavargásokkal kapcsolatban először részvétet nyilvánított az elhunytak családtagjainak. A gyilkosságról kikerült a videó: EBBEN A CIKKÜNKBEN LÁTHATÓMint mondta: nem minősítgetnek más országokat.
„Szurkolunk nekik és bízunk abban, hogy sikeresen meg fogják oldani a problémáikat. A baloldal Magyarországon is próbálkozott erőszakkal. Rendőrsorfallal kellett megvédeni az országgyűlés épületet a baloldali tüntetőktől. Ami Amerikában történt, azt mi ismerjük”
– folytatta. Megemlítette, hogy most is van olyan politikus, akinek füstbombázás miatt kell bíróság elé állni. Mint ismert, Szerdán a washingtoni gigatüntetés után, a tömeg egy része erőszakkal behatolt az épületbe, és csak négy órányi művelettel - a nemzeti gárda segítségével - sikerült őket eltávolítani. Az ostrom során négyen életüket vesztették, köztük van a légierő egyik veteránja is. Egyes információk szerint provokáció történt, mert a radikális baloldal tagjai (Antifa) telepedtek rá a tüntetésre.Forrás: ATV nyomán
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató