Vadhajtások

Mirkóczki: a Jobbikban nem lesznek platformok, ki is zárhatják Toroczkaiékat

Lehet, hogy Toroczkai László és társai most úgy érzik, hogy létrehoztak egy platformot, én ezt cáfolnám, a Jobbik nem egy gittegylet, itt olyan nincs, hogy valaki veszít egy kongresszuson, és nem veszi tudomásul a párt legfelsőbb döntéshozó szervének döntését, és akkor csinál egy kis közösséget házon belül – jelentette ki a Jobbik szóvivője az ATV-ben.

A Jobbikban nem lesznek platformok, amit Toroczkaiék akarnak, az nem fog működni – fogalmazott Mirkóczki Ádám. Arra a felvetésre, hogy a platform létrehozásának tilalma nincs benne az alapszabályban, úgy reagált: az sincs benne, hogy tilos embert ölni. Trükközésnek, klikkesedésnek nevezte a kezdeményezést, mely nem vezet sehová.

Azt mondta, ennél károsabbat el sem tudna képzelni. A szóvivő azt mondta, “nem lepődne meg”, ha kizárnák Toroczkaiékat, mert “amit ők csinálnak, a zsarolás kategóriája”.

Azon meggyőződésének adott hangot, hogy rövidre kell zárni a Jobbik belharcát. Amit Toroczkai az elmúlt hetekben tett, az kizárólag a Fidesznek volt jó, kizárólag a Fidesz-sajtó emelte piedesztálra és szurkolt neki – állította Mirkóczki, azon véleményének adva hangot, hogy a Fidesznek nem a szakadás a legjobb, hanem az, ha létrejön egy párt a párton belül, és fennmarad a konfliktusos helyzet.

Hangoztatta, nem akarnak mártírt csinálni Ásotthalom polgármesteréből, de úgy látják, szinte provokálja, hogy valamilyen szankció kövesse, amit tesz.

“A Jobbik nem az párt, amit el lehet foglalni”, jelentette ki, és idézte Vona Gábort, aki azt mondta korábban, hogy aki nem akarja elfogadni, amit ő meghirdetett, az alapítson új pártot.

Van videó is erről az ATV oldalán mi nem tesszük ide mert annyira szánalmas, nem rabolnánk senki idejét.

Kuruc nyomán

Atv, Kuruc.Info