2024. április 26. - Ervin
EUR : 392.92
USD : 366.32
Időjárás ikon15°

Sneider részben elismerte az 50 milliós dolgot

Kálmán Olga Sneidernek: "a Fidesznek semmit nem kell tennie, önök nyírják ki saját magukat".

A Jobbik új elnöke azonban nem így látja, derült ki a ma reggeli hírtv-s szerepléséből. Szerinte Toroczkai csak "hisztizik", amiért nem győzött a tisztújításon. Sneider abban bízik, hogy ha sikerül "rendet tenni" a Jobbik háza táján, akkor újra a régi lelkesedés fogja körülvenni a Jobbikot, már csak azért is, mert a társadalomnak nincs más lehetősége a Fidesz leváltására. Arról, hogy hogyan adnák vissza a Vona által elvett lelkét a mozgalomnak, nem ejtett szót.

Érintették viszont a Juhász Péter-ügyet (Toroczkai: Sneiderék az anyagilag tönkretett Jobbik pénzéből akarták kisegíteni a drogos Juhász pártját): Sneider szerint Toroczkai hazudik és hamisít, annyit azonban elismert, hogy "kósza ötletként felvetődött, hogy nem kell-e valamilyen szolidaritást vállalni velük", de ezt közzétenni árulás.

Az egykori szkinhedvezérként és cigányverőként emlegetett Jobbik-elnök egyébként azt hozta fel Toroczkaival szemben, hogy testi fenyítést alkalmazna a cigánybűnözők ellen... Azt is mondta, hogy találkozóra hívta, az ásotthalmi polgármester azonban nem ment el, sőt nem is válaszolt a meghívásra.

Forrás: Kuruc.info

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató