2024. április 26. - Ervin
EUR : 392.92
USD : 366.32
Időjárás ikon15°

Olasz komcsik: "szerencse", hogy migráns erőszakolta és gyilkolta meg a 16 éves lányt

Egy olasz antifasiszta csoport a Facebook-oldalán tette közzé azt a nyilatkozatot, melyben azt állítják, hogy a migrások által megerőszakolt és meggyilkolt 16 éves Desiree Mariottini esete azt bizonyítja, hogy nincsenek női jogok Olaszországban, különben is, ő csak egy drogos volt.A Potere al Popolo, az olasz kommunistákhoz kötődő egyik Facebook-oldal botrányos posztot tett közzé a közösségi oldalon. A magyar fordításban "hatalmat a népnek" nevű oldal kezelői a nemrég brutálisan megerőszakolt, majd meggyilkolt olasz lánnyal kapcsolatban osztották meg nézeteiket.
Szűk két hete szenegáli migránsok drogozták be, majd végeztek a mindössze 16 éves Desiree Mariottinival. A lány holttestére október 19-én találtak rá a római San Lorenzo bulinegyed egyik üresen álló épületében, amely kábítószeresek, hajléktalanok és bevándorlók menedékhelyeként ismert. A 16 éves lányt droggal elkábították, csoportosan megerőszakolták, majd megölték. Szerda este egy 26 éves és egy 43 éves szenegáli férfit vettek őrizetbe. Hatósági információk szerint mindketten dokumentumok nélküli illegális bevándorlók. Desiree Mariottini a Rómához közeli Cisterna di Latinában élt, és elszökött otthonról. Drogfüggő volt, apja a helyi drogpiac egyik vezetőjeként ismert, aki megtiltotta az ottani drogkereskedőknek, hogy a lányának kábítószert adjanak el.
"Nagy mázli", hogy migránsok voltak az elkövetők. Nem kapta volna fel az esetet a sajtó, hogyha sima olaszok tették volta ugyanezt"
– idézi a szélsőbaloldali Facebook-oldalt az Il Giornale. A magát antirasszistának nevező ultrabaloldali tömörülés ezután kifejtette, hogy Olaszországban olyan, mint női jogok nincsenek, minden attól függ, ki az elkövető. A csoport az agybajt itt még nem fejezte be, utána többször csak "narkós"-ként írtak a bevándorlók által megölt lányról.
Napról napra egyre ártatlanabb lesz, pedig egy narkós volt"
– írták.Matteo Salvini olasz belügyminiszter közösségi oldalán jelentette be a feltételezett tettesek elfogását. Azt írta, a borzalmas bűncselekményt elkövető "férgek" semmilyen büntetési engedményt nem kapnak majd. Salvini szerdán felkereste a gyilkosság helyszínét, ahol egy szál fehér rózsát helyezett el. A nyomozás szerint azért drogozták be, hogy az erőszak során biztosan eszméletlen maradjon, azonban túladagolták a lányba fecskendezett kábítószert, amibe a lány később belehalt.Forrás: 888.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató