Charlton-szurkolók rongálták meg az Újpest tulajdonosának ingatlanait

A Charlton Athletic szurkolóinak egy csoportja vasárnapról hétfőre virradó éjszaka hazájában rongálták meg a belga üzletember, Roland Duchatelet ingatlanait.

Több forrás is beszámolt arról, hogy ismeretlen tettesek Sint-Truiden városában graffitivel festettek obszcén üzeneteket az NB I-ben szereplő Újpest FC, az angol harmadosztályú Charlton Athletic, a német harmadosztályú Carl Zeiss Jena és a spanyol másodosztályú Alcorcón belga tulajdonosának több ingatlanjára is, köztük egy korábbi otthonát is megrongálták.

A rendőrség vandalizmus vádjával indított nyomozást, a falra fújt üzenetek egyértelműen arra utaltak, hogy nem látják szívesen a belga tulajdonost, aki 2014-ben vásárolta meg a klubot, de a várt fejlődés elmaradt, több alkalommal is tüntettek már a távozását követelve. Az elmúlt hónapok hírei szerint már vannak opciók a tulajdonosváltásra, de konkrétum egyelőre nem látott napvilágot.

Az első bizonyítékok egyértelműen arra utalnak, hogy a tettesek a Charltonhoz köthetőek.

www.m4sport.hu

Check Also

Lovagi rangra emelték a Black Lives Matter-ért térdelő Hamiltont

A lovagi rangra emelt Lewis Hamilton Forma-1-es autóversenyző mellett a nagy-britanniai koronavírus-járvány elleni küzdelem hősei szerepelnek …