2024. március 19. - Bánk, József
EUR : 394.46
USD : 361.89
Időjárás ikon

Ismét börtönbe küldenék Tommy Robinsont - Az életét félti a muszlimellenes brit aktivista

Nem kifizetődő a saját nemzetéért aggódni az embernek és ezt hangosan tenni a nyugati szuperállamokban. Manapság Franciaországban, Svédországban és számos más liberális “demokráciában”, az egyelőre még többségben lévő, fehér lakosok lassan már csak másodrangú állampolgárok lesznek saját hazájukban. Halmozottan veszélyes a helyzet Nagy-Britanniában, ahol az önfeladás a “legsikeresebb” talán. Korábban többször is írtunk már Tommy Robinsonról, akit azért zártak börtönbe tavaly, mert egy kislányokat erőszakoló, Angliában élő muszlim pedofil banda peréről közvetített az utcán. Embertelen körülmények között tartották egy olyan börtönben, ahol a rabok 71 százaléka muszlim volt, és az egyetlen apró ablaka a börtönmecsetre nézett. Majdnem húsz kilót fogyott két és fél hónap alatt, most pedig lehet, hogy ugyanez vár rá, mert nyíltan kimondja, hogy nem akar muszlim országban élni. Tommy Robinsont március 22-re idézték be a bíróságra.
Tommy Robinson egy egyszerű, kemény, de nem ostoba srác, akit eddig nem tudtak megfélemlíteni, pedig már a családját, kisgyerekeit is zaklatják és fenyegetik a muszlimok és természetesen a szélsőbalosok. Legutóbb közzétett egy videót, melyben elmeséli, hogy amíg pár napig Finnországban volt, addigegy dzsihadistákat védő ügyvéd összefogva néhány mainstream vonalat képviselő újságíróval és szélsőbaloldali aktivistával elmentek Robinson lakásához és megfélemlítették a családját. Természetesen a bátor emberek úgy időzítettek, hogy a családfő ne legyen otthon.
Az események felgyorsulni látszanak, ugyanis bő egy hete az egyre népszerűbb Robinsont kitiltották a Facebookról és a legtöbb közösségi oldalról a szokásos indoklással: gyűlöletbeszéd, rasszizmus, nácizmus, kirekesztés és nyilván találtak még néhány remek jelzőt. Robinson nyíltan vállalja, hogy nem akar muszlim országban élni, angolként született és nem másodrangú, megtűrt polgárként kíván élni hazájában. De nehéz elképzelni, hogy pont az a kormányzat és bírósági rendszer érti meg ezeket a gondolatokat, akik őt csukták le uszítás miatt azért, mert tudósítani merészelt az utcán azokról a muszlim bevándorlókról, akik 10 éves angol kislányokat erőszakoltak meg hosszú időn keresztül, miközben a rendőrség tehetetlen volt. Mindez a saját hazájában történt meg vele, az egykor világbirodalmat vezető Nagy-Britanniában. Tehát látszik, hogy azok az erők, akik elérték, hogy börtönbe zárják és megpróbálták megtörni Robinsont, ismét akcióba léptek. Azt hitték, hogy a levegőtlen, forró magáncella a börtönmecsetre néző ablakkal, a halálos fenyegetések befogják a száját, azonban Tommyt nem olyan fából faragták. A hatalmas felháborodás hatására végül kiengedték a börtönből, mivel azonban nem maradt csendben, újból beindult a gépezet, hiszen a muszlim térnyerést senki sem kérdőjelezheti meg. Robinson a legújabb videójábanrendkívül feldúltan és kicsit megtörten jelentette be, hogy a csápok ismét elérték és beidézték március 22-re a bíróságra. Az angol srác nem érti, hogy mi történhetett megint ebben a pár hónapban, amivel meg tudják vádolni, de attól tart, hogy nem csupán lecsukni akarják, hanem fizikailag megsemmisíteni, hiszen óriási veszélyt jelent a jelenlegi bevándorlást pártoló és sulykoló vonal ellenében, akiket biztos kiveri a víz attól, ha valaki fel akarja nyitni az emberek szemét. Az angol fenegyerek érthetetlennek nevezte, hogy a rendőrség ugyan nem nyomoz ellene, az állam szemében azonban mégis tüske, hiszen ők kezdték újra a hadjáratot ellene, valamint az is érdekes, hogy a március 21-én tartandó uniós csúcs utánra idézték be. Tommy videójában megígérte, hogy újra harcolni fog a szabadságáért és hihetetlen feszültséggel telve mesélte el azt az igazságtalanságot, hogy őt akarják börtönbe zárni, miközben a pedofil muszlim erőszakoló bandákra aljas tevékenységére hívja fel a figyelmet, és úgy érzi, hogy a tét most már az élete:
Ez küzdelem a szabadságomért, amit már számtalanszor megtettem. De most nem csupán a szabadság a tét – úgy érzem, hogy ez a harc az életemről szól.
Robinson kifejtette, hogy nem volt véletlen a provokáció a családjával szemben sem, hiszen egy jól felépített hadjárat zajlik ellene, megfélemlítik a családját, kitiltják a közösségi médiából, majd ismét börtönnel fenyegetik. Érdemes megjegyezni, hogy eközben muszlim bűnözők brutális gaztetteket követően röhögnek az angolok képébe, amikor nevetséges ítéleteket kapnak, vagy felmentik őket. A videó végén Robinson megköszönte az őt támogató rengeteg embernek, hogy mellette álltak, és a tömeges felháborodást követően kiszabadulhatott a börtönből, de figyelmeztetett arra, hogy a harcnak még nincs vége. Mi sem üzenhetünk mást, szabadságot Tommynak!
Forrás és fotó: Tommy Robinson Youtube csatornája  Forrás: Pestisrácok.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató