2024. április 27. - Zita
EUR : 392.92
USD : 366.32
Időjárás ikon15°

Így hugyozzák le a jobbikos "Nemzeti Televízió" műsorvezetőjét Perjés Zoltánt

Ahogy ígértük, folytatjuk.Jöjjön akkor a minden gyomrot felkavaró fekália. Ha nem múltál még el 18 éves, most azonnal menj vissza a kezdőlapra!

Vissza a kezdőlapra!

 (Perjés Zoltánnak volt az egyik legnagyobb arca, szája, és rettentően tudta mondani. Ahogy elkezdtük szivárogtatni az anyagokat, ez a nagy megmondóember teljesen eltűnt, Facebookját is törölte.)A mostani tartalom már nem csak nyomokban fog tartalmazni pornót, lesz benne drog is, ami például a Borkai-ügyben sosem volt, pedig a Saller nevű műsorban nagyszerűen tálalták ezt. Véletlenül pont lett egy olyan képünk, amin tökéletesen látszik, hogy a jobbikos TV műsorvezetőjének a pofájából lóg ki akkora rakéta, hogy a fél utca beállna tőle. Jó, ez nem kokain, elismerjük, amilyet Lackner nyomott, ez csak olyan gyengécske drog, vicces cigike. (Azzal is tisztában vagyunk, hiába látja ezt mindenki most a két szemével, az ellenzék majd pont leszarja, mert náluk ez alap, egyáltalán nincs ebben semmi szerintük. A cikkünk végére érve majd eldönti a Jobbik, hogy mire cseréli le tévéjének nevét, füves TV vagy hugyos TV lesz. De Nemzeti semmiképpen ne maradjon.) Mindez feltöltve nyilvánosan, bárki számára elérhetően. Így is illik ezt az ellenzéki oldalon, aztán bemenni a stúdióba és leülni a "nagy nevekkel" beszélgetni. Ráadásul Nemzeti Televízió név alatt. Rettenetesen elszomorító.    
Ez már magában elég is lenne, hogy hiteltelenné váljon az egész megmondósereg.
A kép a Facebookra volt feltöltve, teljesen nyilvánosan. Nem gondolhatta a nagyarcú Nemzeti Televíziós, hogy elcsípjük e remek pillanatukat is, ami jól láthatóan akkor készült, amikor a pornó-portfóliójuk. 
Ugorjunk akkor a közepébe
Szóval van ez a Saller címet viselő műsor a mára már liberálissá vedlett jobbikos csatornán. Aki esetleg nem ismerné, arra mi nem tudunk haragudni, ugyanis tényleg színvonal alatti, gyűlölködés, fröcsögés az egész.  

Saller egyik műsora, ahol Olga jó kezekben volt....

 A műsor rendszeres vendégei:-Hont András-Para-Kovács Imre-Havas Henrik-Balogh Gábor  Szerintünk nem is kell tovább sorolni a jobbikos televízió csúcsembereit, bőven sok is ez a négy név. No, képzeljük el, hogy ezek hetente leülnek, aztán jót fröcsögnek, olyan igazit, hogy milyennek is kellene lennie ma Magyarországnak. Mindeközben a műsorvezető pornóképei a mai napig megtalálhatóak, mind a rosszlányok.hu-n és természetesen a vidékilányok.hu-n is.   Perjés arca több képen is ki van takarva, több képen viszont egyáltalán nincsen. Egyáltalán nem is foglalkoztunk volna ezzel a nagyarcúval, hiszen nekünk kellemetlen, hogy lassan a politikai portálunk pornó-portállá kezd válni a nagy ellenzéki kibaszós játékban. Mégis úgy döntöttünk, mert mikor beütöttük a nevét a keresőbe és kiadta a PestiSrácok egyik cikkét, hogy ez a jómadár fideszesek akasztásáról álmodozik, forradalomért kiabál, hogy akkor készítsünk egy cikksorozatot.   Ebbe vontuk be közösségünket és fejtettük meg együtt kommentelőinkkel, hogy kiről is van szó.  Ahogyan ígértük, közzétesszük azokat a képeket, amelyek a fent említett oldalakon bárki számára nyilvánosan elérhetőek. Ezeket a linkeket cikkünk alján elérhetővé tesszük, ellenőrizhetőek. A képeket nem manipuláltuk, azokhoz nem nyúltunk, sőt, az eredeti vízjegyeket is rajtuk hagytuk.A képeket azonban feliratoznánk, amennyiben megengedik kedves olvasóink!  

Szemét Orbán miatt már Romániában is olcsóbb a tej, mint nálunk.

 

Nekivágtam a disznóól ajtajának és kapott egy Sallert!

 
Akkor most szartok be!
 Perjést, mielőtt törölte magát a Facebookról, megelőztük és lementettük a képét.2018 májusában töltötte fel, szikrázó napsütés, tátott száj, Zoli rendesen élvezi az életet. Kapott is rá pontosan 416 like-ot!  Csak szar került a palacsintába, ugyanis erről a képről hiányzik valami(valaki), simán tudott volna 600 like-ot is, amennyiben a teljes képet tölti fel. Hogy miért mondjuk? Mert Zoli rá van csatlakoztatva egy lélegeztetőgépre, tudják kedves olvasóink....Nincsen pénz lélegeztetőgépekre, Zolinak viszont van sajátja. :)     

És az eredeti kép:

Perjés Zoltán lélegeztetőgépen

   

Akkora a szegénység Magyarországon, a TV sem működik az autóban

   

Átkapcsolok a Nemzeti Televízióra

  Természetesen a végére hagytuk azt a képet, amely talán az egész Nemzeti Televíziót is magával ránthatja. Zoltánt ugyanis nemes egyszerűséggel lehugyozzák. Azt nem tudjuk, hogy a következő Sallerba meghívják-e Kálmán Olgát, de nagyon várjuk a következő adást, bár azokban általában nem ilyen savanyú pofát vág Zoli. Ám az is előfordulhat, hogy a következő műsorban Zoli hugyozza le Bandit, a Hontot.  A Nemzeti Televízió megmondóembere, műsorvezetője: Lehugyozva!  Hajrá Jobbik! Hajrá "Nemzeti Televízió"! Hajrá ellenzéki média!  

Csak sodródom, mint bacilus a hugyban...

      Nagy tisztelettel kérdeznénk:Tulajdonképpen ti mi a faszt akarnátok Magyarországgal tenni?  Valószínűleg sokan tudják, hogy Perjés kotnyeleskedett volna jobboldalon is. Szerencsére rövid ideig tartott és kivetette magából a jobboldal. Rengeteg gondolat kavarog ilyenkor az ember fejében, ezeket a képeket látva és az ellenzéket ismerve, pontosan tisztán látva a mai belpolitikát és az ellenzéki sajtó undorító hazugsággyárként működő szennyoldalait. Mégsem saját gondolatainkkal zárnánk ezt a Perjés ügyet, hanem egyik olvasónkéval, aki tökéletesen összefoglalta, hogy tulajdonképpen mit is mutatott meg számunkra ez az egész.  Fontos tudni, hogy van átjárás a bal- és jobboldal között. Vannak emberek, akik baloldali környezetben élnek, aztán később jobboldalivá válnak, és vannak, akik jobbról érkeznek és kerülnek át a baloldalra. Ezek teljesen természetes folyamatok és nagyon egyszerűen felismerhetők. A felismerés pedig az, hogy azok, akik balról kerülnek a jobb oldalra, mindig tanulási folyamattal, tudás megszerzésével, igazságok felismerésével kerülnek át, azok pedig, akik jobbról kerülnek balra, mindig az erkölcsi zuhanásuk okán keresnek maguknak olyan környezetet, ahol elfogadják őket úgy is, hogy bizonyos kérdésekben elfogadhatatlanok. Perjés nagyszerű példa az utóbbira.      Aki mindezt nem hiszi, ellenőrizheti a rosszlányokon illetve a vidékilányokon.      Vadhajtások.hu   (Na, akkor akasztgassál. Hülyegyerek.)    
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató