Így zavarták ki a délvidéki magyarok a migránsokat szállító taxisokat – Videó

A martonosi lakosok egy részének elege lett abból, hogy az éj leple alatt taxisok tömegével hordanak illegális migránsokat a falujukba, hogy azok bűncselekményt elkövetve, drótvágókkal és más szerszámokkal felszerelkezve próbálják magukat átvágni a magyar határzáron.

Az embercsempészet ezen legális módjából nagyon sok taxis meggazdagodott, míg sok kollégájuk elítéli őket a gátlástalan viselkedésük miatt. Hiszen valószínűleg ezek a volán mögött ülő emberek sem örülnének, ha bűncselekményre készülő fiatal férfiakat hordana valaki tömegével abba az utcába, ahol élnek, és ahol a gyerekeiket nevelik. 

A martonosiaknak is elegük lett, és azt mondták eddig és ne tovább. Így maguk zavarták ki azokat a migránsokkal üzérkedőket, akik a falujukra törtek. 

Végül azonban néhány taxisnak állt feljebb, akik egyből a szerb sajtóhoz fordultak és több olyan újság is megírta az esetet a taxisok sérelmeiről, akik előtte nem sokat törődtek azzal, hogy mit élnek meg a martonosi, horgosi, magyarkanizsai, királyhalmi lakosok 2015-óta. Most azonban, részeg, önbíráskodó martonosiakról írnak.

A felvétel elején az hallható, hogy a migránsoknak arról beszél a taxi sofőrje, hogy valószínűleg martonosi cigányok állnak az úton. Majd meglepődik, amikor a falujukat védő fiatalokkal találja szembe magát. A beszélgetést egy idő után magyar nyelven folytatják, mígnem a taxi sofőrje hívja a rendőrséget.

Leszögezhető, hogy a martonosiak is jobban szeretnek éjszakánként otthonaikban, a családjaikkal lenni, mintsem azt várni az út mellett, hogy éjszaka hány migráns karaván érkezik meg a faluba. Azonban amíg a rendőrség nem tesz az ellen valamit, ami nap mint nap az észak-bácskai falvakban történik, addig a martonosi lakosok jogosan érezhetik azt, hogy magukra maradtak és csak is egymásra számíthatnak a településük védelmében.

Forrás: Délhír

Check Also

Az idősek hiába élték túl a világháborút, 56-ot meg a komcsikat, ez egy olyan betegség, ami elviheti őket – Orbán Viktor felhívta Szijjártót a karanténban – Videó

A miniszterelnök videochaten hívta fel a külügyminisztert, aki elkapta a koronavírust. Ezt mondjuk az időseknek. …