2024. április 26. - Ervin
EUR : 392.92
USD : 366.32
Időjárás ikon15°

Egyelőre megáll a Vadhajtások.hu hírszolgáltatása - nyilatkozatokkal frissítve

Rajtunk kívül álló okok miatt, egyelőre meg kell állítanunk a hírszolgáltatásunkat.   Azt azonban, hogy mikor tudjuk folytatni Magyarország egyik legnépszerűbb jobboldali portáljának szerkesztését, most még megsaccolni sem tudjuk.   --------------------------------------------------------------------------------------------------------   Egész délután nem tudjuk levenni a telefont a fülünkről, rengetegen keresnek minden platformon. Mindenkinek köszönjük ezt, hogy ilyen tábort tudhatunk magunk mellett. Kettő lapnak adtunk nyilatkozatot, természetesen kizárólag jobboldali lapoknak. Liberálisokkal nem foglalkozunk, nem nyilatkozunk nekik.  Ezzel a kettő nyilatkozattal frissítenénk cikkünket Olvasóinknak:   Demokrata.hu: 

VADHAJTÁSOK: CSAK ÁTMENETI A LEÁLLÁS

Rövid szünet után hamarosan folytatja működését az internetes oldal.„Rajtunk kívül álló okok miatt egyelőre meg kell állítanunk a hírszolgáltatásunkat. Azt azonban, hogy mikor tudjuk folytatni Magyarország egyik legnépszerűbb jobboldali portáljának szerkesztését, most még megsaccolni sem tudjuk” – tették közzé a vadhajtasok.hu internetes oldalon vasárnap délután. Ezt olvasva sokan az internetszolgáltatók cenzúrájára gondoltak, ám mint az oldalt létrehozó Bede Zsolttól megtudtuk, csak átmeneti a leállás. – Mielőtt a liberális portálok nagyon örülnének, az eddigi és a mostani, lényegében folyamatos támadásokat elhárítottuk. Szervert kellett váltanunk és ehhez új, profi híroldalt fogunk készíteni – mondta a demokrata.hu-nak Bede Zsolt. – Felelőséggel tartozunk a követőink, olvasóink felé. Minden energiánkat arra fordítjuk, hogy a 2022-es kampányban a lehető legbiztonságosabban és leghatékonyabban tudjunk harcolni azokkal szemben, akik belülről vagy kívülről hazánkra törnének.    
   Pestisrácok.hu:    

A sok támadás miatt új szerverre költözik a Vadhajtások, addig nem tesznek ki új posztokat

Posztok tömegének tanúsága szerint döbbenten vette tudomásul a Vadhajtások.hu olvasótábora a szerkesztőség vasárnap délutáni bejelentését, miszerint rajtuk kívülálló okok miatt egy időre leáll a “legvadabb hír- és véleményportál”. Az okokat sokan találgatták, a járványhelyzettől a hackertámadásokig több lehetőség is felmerült – ez utóbbi nem áll távol a valóságtól. “Annyi informatikai támadás éri a Vadhajtások.hu-t, hogy ha egy balliberális portált csak negyedennyi érne, már diktatúrázva itt vernék az asztalt a brüsszeliták” – mondta a PestiSrácok.hu-nak Bede Zsolt. Arról is beszélt, hogy eddig voltak rések a pajzson, az oldal napok óta annyira lassú volt, hogy naponta százával kaptak üzenetet miatta. Úgy döntöttek, új, kevésbé sebezhető szerverre költöznek át és formailag is megújulnak, hogy a választási kampányban technikailag maximális biztonságban működhessen a portál.A Vadhajtások.hu a hazai médiapaletta leggyakrabban támadott portálja, és nemcsak a hackertámadásoknak vannak kitéve. Akcióik, megnyilvánulásaik miatt össztűz alatt tartja a szerkesztőséget a balliberális ellenzék. Ugyanezért a kíméletlen szókimondásért olvasótáboruk viszont rohamosan nő. Facebook-oldalukat az elmúlt években nemegyszer lőtték ki, sőt, egy alkalommal még el is lopták, hogy azon kifordított tartalommal osszanak meg posztokat. Nem véletlen, hogy most is a legtöbben arra tippeltek, valamilyen eszközzel korlátozzák a tevékenységüket, ezért köszöntek el egy időre.
Délután jelent meg a portál címlapján és a közösségi oldalán, hogy hírszolgálatukat egy időre felfüggesztik, azaz nem jelennek meg újabb cikkek az oldalon. A rövid közleményben az okokra nem tértek ki, csak annyit írtak: rajtuk kívülálló okok miatt. Megkerestük a portál ismert szerzőjét, szerkesztőjét, Bede Zsoltot, aki azt mondta: rossz híre van a libernyákoknak, akik valószínűleg már dörzsölték a tenyerüket.
Az eddigi és jelenleg is folyamatos támadásokat elhárítottuk. Viszont felismertük, hogy a jövőbeni biztonságos és stabil működéshez szervert kell váltanunk. Ez meg is történt. Felelősséggel tartozunk az olvasóink felé és egy minden tekintetben professzionális portállal térünk vissza, megújult külsővel és biztonságosabb technikai háttérrel
– fogalmazott Bede Zsolt. Hozzátette: minden energiájukat arra fordítják, hogy a 2022-es választás kampányában a lehető legbiztonságosabban és leghatékonyabban tudjanak harcolni azokkal szemben, akik hazánkra törnek belülről, akár kívülről. A leállás Bede Zsolt tervei szerint több hetes kényszerpihenőt jelent.
       
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató