Kunhalmi foggal-körömmel védi a kamuvideós Korózs Lajost

Online sajtótájékoztatót tartott a Kormányinfóra reagálva az MSZP két nagyágyúja: Kunhalmi „Blaha Lujza” Ágnes és Korózs „Andersen” Lajos. Azt mondják, elkésettek a kormányzat járványügyi intézkedései. Igen, ezt mondják. Azokról az intézkedésekről, amikre már tegnap mindenki reagált. Jó reggelt MSZP!

„Elkésettnek nevezte a kormányzatnak a koronavírus-járvány megfékezésére tett lépéseit Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke csütörtökön online sajtótájékoztatón.

Szerinte nyáron a kormány »elfelejtett felkészülni« a járvány második hullámára, és »ölbe tett kézzel nézte és várta, hogy az egészségügyi rendszerünk a tönk szélére jusson«.

Kunhalmi Ágnes úgy értékelt: a Fidesz tudatosan tett így, »mert csak a hatalompolitikai kormányzásra koncentrál, vagy egész egyszerűen a közpolitikai kormányzásban, az ellátórendszere életben tartásában nem képes megfelelően kormányozni«.

– adott hírt az MTI Kunhalmi Ágnes és Korózs Lajos online sajtótájékoztatójáról.

Csütörtöki sajtótájékoztatóról beszélünk, ami a szerdai bejelentéseket taglalja, és amin semmi újat nem mondtak el az MSZP nagyformátumú politikusai,

ahhoz képest, amit a Gyurcsány-tábor egyéb úttörői már tegnap elharsogtak (csendben jegyezzük meg, több felvetésüket azóta Orbán Viktor miniszterelnök már a szerda esti TV2-interjúban meg is cáfolta…)

Ennyit a megkésettségről…

Arról már ne is nagyon beszéljünk, hogy Kunhalmi után éppen Korózs köszönte meg az eü-dolgozók munkáját.

Az a Korózs, aki csak nagy nehezen, politikai nyomásra volt képes bocsánatot kérni a mentősöktől, miután tavasszal bajtársukká avatott egy szélhámost…

De ha már itt tartunk: a kamu statisztikák miatt mikor akar meaculpázni? Vagy csak simán lemondani a népjóléti bizottsági elnöki tisztjéről, amit egyre többen követelnek tőle?!

Mondjuk ezzel a reakcióidővel simán kihúzhatja az elnöki székben 2022-ig. Tovább aligha…

Forrás: 888.hu

Check Also

Orbán Viktor bejelentést tett: jön az ingyenes internet a digitális oktatás mellé

A miniszterelnök kormányrendeletben hagyta jóvá a digitális oktatással érintett családokat segítő intézkedéseket. Ennek egyik eleme, …